Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het anticiperen op de komende Bitcoin halving heeft de markt voor crypto een injectie van optimisme gegeven, wat een bullish trend heeft veroorzaakt. Te midden van deze opwinding trekt een opvallende nieuwkomer, Bitbot, de aandacht van investeerders uit Nederland

Bitbot, gelanceerd op 17 januari, heeft snel enorme belangstelling gegenereerd op sociale media, wat een opmerkelijk groeipotentieel aantoont. In slechts een paar weken na de start van de presale heeft het al een duizelingwekkend bedrag van $700k opgehaald.

Vereenvoudigde en veilige crypto trading met Bitbot

Bitbot markeert een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van crypto day trading. Het is ontworpen om het handelsproces te stroomlijnen en automatiseert transacties met behulp van vooraf gedefinieerde regels, allemaal binnen de gebruiksvriendelijke omgeving van Telegram. Dankzij deze integratie kunnen handelaren transacties rechtstreeks via de app uitvoeren, waardoor de toegang voor de crypto community wordt vereenvoudigd.

Ontwikkeld door voormalige Wall Street professionals, betreedt Bitbot het rijk van de populairste nieuwe crypto projecten gedeeltelijk door de toegang tot trading tools, die voorheen alleen beschikbaar waren voor institutionele beleggers, op hoog niveau te democratiseren.

In een sector waar veiligheidsproblemen altijd aanwezig zijn, introduceert Bitbot een veilige, non-custodial trading oplossing waarbij activa en sleutels stevig in de handen van gebruikers blijven. Door samen te werken met Knightsafe heeft Bitbot een beveiligingsframework geïmplementeerd dat investeerders beschermt tegen hackaanvallen, door ervoor te zorgen dat geen enkele externe partij toegang kan krijgen tot gebruikerssleutels of deze kan controleren. Deze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat handelaren in Nederland met vertrouwen kunnen opereren, wetende dat geavanceerde beveiligingsmaatregelen hun activa beschermen.

Verbetering van de veiligheid in Telegram trading

De opkomst van Telegram als knooppunt voor crypto trading is revolutionair geweest. Het wordt echter overschaduwd door opmerkelijke inbreuken op de beveiliging, waardoor beleggers nu op hun hoede zijn. De smart contract hack incidenten, waarbij bekende bots als Unibot en Maestro betrokken waren, met verliezen voor beide projecten van elk ongeveer $0,5 miljoen, onderstrepen de dringende behoefte aan verbeterde beveiliging op dit gebied.

Het ontwikkelingsteam van Bitbot heeft de veiligheid van investeerders tot een topprioriteit gemaakt. Naast het beschermen van investeerders tegen hackaanvallen, verstevigt Bitbot zijn toewijding aan gebruikersbescherming verder met geavanceerde anti-MEV maatregelen. Zo worden handelaren beschermd tegen manipulatie van handelskosten door kwaadwillende actoren. Het proactieve smart contract controleert op indicaties dat presales die zij promoten, zullen resulteren in rug pulls.

Democratisering van de toegang tot handelsbronnen van de elite

Naast uitzonderlijke beveiliging biedt Bitbot zijn gebruikers een ongeëvenaarde ervaring door hen te voorzien van elite handelsbronnen – historisch voorbehouden aan institutionele beleggers. Dankzij de innovatieve copy trading functie kunnen beginnende handelaren de transacties van de meest succesvolle deelnemers van het platform spiegelen.

Het bezit van BITBOT tokens brengt nog meer voordelen met zich mee, waaronder een aandeel van 50% in de inkomsten uit handelskosten, waardoor de houders een passieve inkomstenstroom krijgen. Het platform biedt ook exclusieve voordelen, airdrops en een aantrekkelijk verwijzingsprogramma, waarbij gebruikers levenslang een commissie van 15% krijgen op de honoraria van hun genodigden.

Momenteel bevindt Bitbot zich in de fase 4 van de presale en met 300 miljoen tokens beschikbaar, biedt het een kans voor vroege investeerders om zich aan te sluiten bij een onderneming die een revolutie teweeg zal brengen in de handelservaring van Telegram.

Hoe hoog kan de prijs van BITBOT stijgen?

Bitbot is goed gepositioneerd om leiding te geven in de snel evoluerende markt voor trading bots op Telegram, een sector die wordt gekenmerkt door een aanzienlijk groeipotentieel en een grote honger naar innovatie. Ondanks de ernstige zorgen over de veiligheid in de ruimte, is de markt voor trading bots op Telegram aanzienlijk gegroeid en bedraagt momenteel een marktkapitalisatie van $0,4 miljard. Zelfs Banana Gun, dat op één dag 99% van de waarde van zijn token verloor als gevolg van geruchten over een rug pull, steeg naar ruim $23,90. Dat is een stijging van meer dan 127% ten opzichte van het starttarief.

De robuuste beveiligingsmaatregelen en uitgebreide handelsfuncties van het platform zijn ontworpen om gebruikers meer mogelijkheden te bieden. Door toegang te bieden tot tools van institutionele kwaliteit, zoals copy trading en door AI gestuurde analyses, vergroot Bitbot de betrokkenheid van gebruikers en positioneert het zichzelf om een aanzienlijk deel van de markt voor trading bots op Telegram te veroveren.

Bovendien duwen bredere marktkrachten, zoals de komende Bitcoin halving en de goedkeuring van Bitcoin ETF, de markt in de richting van een totale bull run. Bitbot had de presale niet gunstiger kunnen timen.

De mogelijkheden van Bitbot omarmen

Wat Bitbot tot een interessant nieuw crypto project maakt, is dat het een alomvattende oplossing is die belooft de handel in digitale activa op Telegram opnieuw te definiëren, waardoor het eenvoudiger, veiliger en lucratiever wordt.

Door de combinatie van beveiliging, geavanceerde handelsfuncties en een snelgroeiende community die al meer dan 100.000 volgers op X heeft, is Bitbot goed uitgerust om door de toekomst van handel in crypto te navigeren.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Het bericht Nederlandse crypto investeerders kijken naar Bitbot presale verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!