Polkadot (DOT), Cardano (ADA) en 21 andere altcoins mogelijk onderdeel van nieuw Grayscale-fonds

De grote crypto-vermogensbeheerder Grayscale is van plan zijn altcoin-fondsen verder uit te breiden! Dit blijkt uit een recente persaankondiging van het bedrijf waaruit blijkt dat het naar een groot aantal altcoins aan het kijken is.

Grayscale is de grootste crypto-vermogensbeheerder op de markt. Het heeft bijna $40 miljard aan crypto in zijn fondsen zitten. Alleen geaccrediteerde investeerders kunnen in de fondsen investeren door aandelen te kopen. Deze aandelen vertegenwoordigen de onderliggende cryptocurrencies die Grayscale beheert.

In de aankondiging schrijft Grayscale:

“Het bedrijf [Grayscale], dat momenteel geaccrediteerde investeerders acht single-asset investment trusts en één gediversifieerd fonds biedt, blijft zoeken naar manieren om beter te voldoen aan de groeiende vraag van investeerders naar blootstelling aan digitale activa via vertrouwde, veilige en gereguleerde investeringsproducten.”

De lijst met altcoins waarnaar Grayscale aan het kijken bestaat uit een groot aantal altcoins. Het gaat onder andere om de volgende cryptocurrencies: Aave (AAVE), Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT) en Sushiswap (SUSHI). Het gaat om in totaal 23 altcoins. De volledige lijst kan in de aankondiging gevonden worden.

Het is niet bekend wanneer Grayscale nieuwe fondsen lanceert. Ook is niet bekend of een van de altcoins een eigen trustfonds krijgt of dat er een fonds komt dat meerdere altcoins bestrijkt. Desalniettemin is het goed nieuws voor de altcoins die uiteindelijk worden opgenomen in een nieuwe product!

Ondertussen is de sukkelende bitcoin koers reden voor minder optimisme bij beleggers in de fondsen. De premium van het bitcoin-fonds daalde namelijk tot het laagste punt sinds 2015, een mogelijk teken voor een bearish sentiment.

The post Polkadot (DOT), Cardano (ADA) en 21 andere altcoins mogelijk onderdeel van nieuw Grayscale-fonds appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht