Polkastarter verwachting: Wat gaat de POLS koers doen?

DeFi wordt alsmaar populairder en de vraag naar goede producten blijft toenemen. Platformen waarop geld geleend kan worden, waarop dApps gemaakt kunnen worden en ga zo maar door. Hoe meer toepassingen er komen hoe beter lijkt het wel. Een van de problemen hierbij is alleen vaak de transactiekosten en de hoeveelheid transacties die een project aan kan.

Het voor nieuwe ontwikkelaars vaak moeilijk om fondsen te werven om van start te kunnen met de ontwikkeling. Hiervoor biedt Polkastarter de oplossing.

In dit artikel kijken we daarom naar Polkastarter. We gaan in Polkastarter verwachting, de prijs voorspelling voor de toekomst maar vooral ook de interessante use-case van het project. We hopen je hiermee een beter beeld te geven van Polkastarter en de potentie.

Wat is Polkastarter?

Polkastarter is een decentrale exchange (DEX) gemaakt op Polkadot voor token pools en veilingen. Het is een platform waarop nieuwe crypto projecten hun token kunnen plaatsen voor een token sale. Gebruikers kunnen hier als eerste de nieuwe tokens van het project kopen en met deze middelen kan het team daadwerkelijk aan de slag.

Je kunt Polkastarter in feite wel vergelijken met de Launchpad van Binance. Nieuwe projecten kunnen op Polkastarter de eerste token sale houden om geld binnen te slepen voor de ontwikkeling. Ook is het een goede manier om onder de aandacht te komen van een eerste groep investeerders.

Interessant aan Polkastarter is ook mogelijkheid om te communiceren met meerdere blockchains. Projecten kunnen namelijk hun nieuwe tokens plaatsen en hiervoor Binance Coin vragen, maar ook Ethereum of andere cryptocurrency zijn mogelijk op het decentrale platform.

Het wordt hierdoor mogelijk voor ontwikkelaars om binnen een decentrale infrastructuur fondsen te werven, veilingen te houden voor tokens en ‘Over The Counter’ deals te sluiten met private investeerders.

Fixed Swap Pools. Gebruikers van Polkastarter kunnen zoals ze gewend zijn hun eigen tokens swappen voor de nieuwe tokens op de markt. Direct vanuit wallet tot wallet. Aanbieders van de nieuwe tokens kunnen een koers vaststellen, bijvoorbeeld 1.000 nieuwe tokens voor 1 Ethereum. Door de automatische swap loopt de belegger niet het risico opgelicht te worden.

Liquidity mining. Door liquiditeit te bieden voor de ‘pools’ deel je mee in de handelskosten. Zit er in totaal 100 Ethereum in de pools en bied jij 1 Ethereum ter beschikking? Dan heb je recht op 1% van alle gemaakte handelskosten.

Staking for pool access. De mensen die het meeste bijdragen aan het netwerk door bijvoorbeeld liquiditeit in te leggen kunnen extra toegang krijgen tot token sales. Op Polkastarter is het mogelijk om een sale met een wachtwoord te beveiligen en deze kan alleen gegeven worden aan de beste deelnemers van het netwerk.

Deze features zijn in het leven geroepen om Polkastarter interessanter te maken voor beleggers, maar ook voor ontwikkelaars om hun token sale op te houden.

Polkastarter koers

Voor Polkastarter zijn er meerdere private sales geweest in het verleden. In de eerste ronde werd één POLS verkocht voor $ 0,0125. Gedurende de tweede token sale ging één Polkastarter coin over de toonbank voor $ 0,025. De actuele Polkastarter koers is $ 1.05.

Sinds 29 september 2020 vinden we Polkastarter terug op coinmarketcap. Met name aan het einde van 2020 bewoog de koers nog rustig om vervolgens zoals veel andere projecten hard te stijgen in de bull markt.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van de POLS token 6.54%. Het is goed om naar de historische prijs data te kijken om er zo trends in te ontdekken. Daarom vind je hieronder de Polkastarter koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Polkastarter verwachting

Het schetsen van een exacte Polkastarter koers verwachting is niet mogelijk. Zoals bij ieder ander project zijn er talloze factoren die invloed uit kunnen oefenen op de toekomstige koers. Wel kunnen wij kijken naar de potentie die Polkastarter heeft in theorie en aan de hand hiervan kijken naar de toekomst.

Allereerst is het goed om te noemen dat het idee van een Launchpad zeer interessant is. Als we jaren terug kijken zien we dat manieren om tegoeden te verzamelen voor nieuwe projecten altijd een uitdaging is. We kennen de Initial Coin Offering (ICO) misschien nog wel van jaren terug. Zeer populair en nog steeds in gebruik zei het wat minder.

Het probleem hierbij was vaak de obscure manier waarop een token sale gehouden werd. Direct van project naar de belegger zonder dat er hiervoor garanties waren. Via een protocol zoals die van Polkastarter is het voor de investeerder een stuk veiliger om geld te beleggen in nieuwe projecten, je krijgt de tokens namelijk direct via een swap in je wallet.

Daarnaast is het voor de ontwikkelaars een goed platform om de nieuwe beleggers te bereiken. Wie wil nou niets als eerste instappen op een nieuw project? De kans is daarom groot dat bij succes van Polkastarter veel mensen constant op de loer liggen om hun cryptocurrency te beleggen in nieuwe projecten. Al met al maakt deze feature de Polkastarter crypto verwachting zeer positief voor de toekomst.

Of de Polkastarter verwachting uit zal komen blijft afwachten. De use-case is in ieder geval interessant. Weet het project zich zo te ontwikkelen dat het zowel meer nieuwe crypto projecten als beleggers naar het platform weet te trekken? Dan lijkt de toekomst rooskleurig voor de POLS token.

* Currency in USD
Historical Price for Polkastarter

DateOpenCloseHighLowVolume

Polkastarter voorspelling 2021 – 2028

Het schetsen van een precieze Polkastarter verwachting voor 2021 – 2028 is niet met zekerheid te doen. Zoals ik al aangaf zijn er veel factoren die hier invloed op uit kunnen oefenen.

Als we kijken naar de use-case dan lijkt de toekomst rooskleurig te zijn. Met name in een bull markt worden er veel nieuwe projecten op de markt gebracht. Gebruiken hiervoor veel mensen het Polkastarter platform? Dan zal dit resulteren in meer gebruikers en een hogere POLS coin koers.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil 27.70%. Voor een belegging over meerdere jaren is het verstandiger om zelf goed onderzoek te doen aan de hand van o.a. prijs data. We hopen je hiervoor de tools geboden te hebben in dit artikel. Hieronder vind je enkele POLS voorspellingen. Deze dienen enkel als startpunt van je eigen onderzoek.

2021 $1,43
2022 $1,69
2023 $2,02
2024 $2,39
2025 $2,86
2026 $3,36
2027 $3,79
2028 $4,47

POLS coin kopen

Heb je besloten dat je mee wilt doen aan een token sale op Polkastarter of dat je POLS wilt kopen als belegging? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Hier is op het moment het meeste handelsvolume. Heb je nog geen account op de exchange? Maak die dan aan via onderstaande link en profiteer van 10% korting op je handelskosten.

 1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Het artikel Polkastarter verwachting: Wat gaat de POLS koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht