De voorspellingen op Polymarket, een populair gedecentraliseerd platform voor voorspellingsmarkten, geven een spannende halve finale weer voor Euro 2024.

De wedstrijd tussen Nederland en Engeland, die vanavond wordt gespeeld, zorgt voor veel speculatie en weddenschappen op het platform.

Wat is Polymarket?

Polymarket is een platform waar gebruikers weddenschappen kunnen plaatsen op de uitkomst van diverse toekomstige gebeurtenissen. Het maakt gebruik van blockchain-technologie om transparantie en eerlijkheid te waarborgen.

Gebruikers kopen en verkopen tokens die de waarschijnlijkheid van een bepaalde uitkomst weerspiegelen. Na de gebeurtenis worden de tokens van de juiste uitkomst uitbetaald, terwijl de andere tokens waardeloos worden.

polymarket nederland engeland halve finale
Bron: Polymarket.

De Halve Finale: Nederland vs. Engeland

De weddenschappen op Polymarket laten zien dat de uitkomst van de wedstrijd moeilijk te voorspellen is. Momenteel zijn de kansen als volgt verdeeld: Nederland heeft 31% kans op overwinning, Engeland heeft 36% kans op overwinning, en er is een 35% kans op een gelijkspel.

Deze percentages zijn gebaseerd op de totale inzet van $6.708, waarbij $1.901 is ingezet op een overwinning voor Nederland, $2.066 op een overwinning voor Engeland, en $2.741 op een gelijkspel. In geval van een gelijkspel zal de wedstrijd worden verlengd en, indien nodig, beslist door penalty’s.

Weddenschappen en kansen

Op Polymarket kunnen gebruikers wedden op de uitkomst met verschillende inzetopties. Voor Nederland kan men “Bet Yes” plaatsen voor 32 cent of “Bet No” voor 70 cent. Voor Engeland kan men “Bet Yes” plaatsen voor 37 cent of “Bet No” voor 65 cent. Voor een gelijkspel kan men “Bet Yes” plaatsen voor 36 cent of “Bet No” voor 66 cent.

De marktprijzen geven aan dat Engeland iets meer kans heeft om de wedstrijd te winnen, maar de marges zijn smal, wat wijst op een zeer competitieve en onvoorspelbare wedstrijd.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Polymarket voorspelt spannende halve finale tussen Nederland en Engeland appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!