In dit artikel delen we een technische analyse van the sandbox (SAND) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse the sandbox (SAND) koers

The Sandbox heeft zich de afgelopen tijd precies volgens verwachtingen van de analisten van Crypto Insiders gedragen. De SAND koers nader inmiddels de bodem, legden zij in hun meest recente analyse uit:

“De koers heeft sinds februari een aanzienlijke daling doorgemaakt, maar we zijn van mening dat we nu de bodem bijna hebben bereikt. We zien namelijk een innerwave WXY patroon ontstaan waarvan we verwachten dat deze zal eindigen tussen de $0,41 en $0,46. 

In de groene zone zullen we op zoek gaan naar een gunstig instapmoment. Hiervoor is het een gunstig teken dat de koers de S1 maandelijkse pivot heeft doorbroken. Dit geeft ons een teken dat de koers klaar is om de groene zone te betreden. We hanteren een invalidatieniveau van $0,3757. Als de koers onder dit niveau zakt, verwachten we meer neerwaartse druk. 

We zullen regelmatig updates blijven delen in onze Premium omgeving, zodat al onze leden op de hoogte blijven van deze analyse en alle andere analyses.”

Deze analyse is op 24 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Bij Bybit draait alles om het makkelijker maken van handelen: kopieer eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Als nieuwe gebruiker hebben we een speciale aanbieding voor je. Registreer gratis via onze link en ontvang $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Populaire crypto nadert bodem, er is hoop
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!