Waar zijn we nu?

Laten we samenvatten wat qredit tot nu toe deze maand heeft bereikt:

Nieuwe blockchain

Zoals jullie allemaal weten, hebben we besloten om van de oude Neblio-blockchain (als een NTP-1-token) te swappen naar onze eigen native blockchain, met behulp van de Ark-codebasis. Zoals gepland, is de ontwikkeling en integratie voor ons gemakkelijker geworden en voor toekomstige integraties van handelaren, uitwisselingen en zelfs voor consumenten die geen vergoeding meer hoeven te betalen voor een ander type cryptocurrency.

Mainnet

De mainnet werd gelanceerd op 17 augustus 2018. Sinds de lancering is de community gegroeid en zijn een paar leden afgevaardigden geworden van de Qredit blockchain. Op 27 september hebben we een volledige stresstest uitgevoerd op de blockchain met ongelooflijke resultaten. We willen de community graag bedanken voor hun deelname aan de ontwikkeling van Qredit!

Swap

Tijdens de swap konden de vroege beleggers restitutie aanvragen tegen ICO-prijs of een swap tegen een verhouding van 1: 100.
Helaas heeft ongeveer 65% besloten om terug te gaan. We streven ernaar om alle swaps inclusief het geld op TradeSatoshi op 30 oktober 2018 af te ronden. Het was geweldig om te zien dat eerder deze week, sommige leden die de terugbetaling in augustus hebben aangevraagd, in plaats daarvan voor een swap hebben gekozen.

Wallets

Sinds de lancering van het hoofdmenu hebben we wallets gemaakt die toegankelijk zijn vanaf bijna alle apparaten die vandaag beschikbaar zijn op de volgende platforms: Windows-, MacOS-, Linux-, Android- en internetportefeuilles. Ons doel is om onze app ook vermeld te krijgen in de Apple Store. Meer details volgen binnenkort.

Airdrop

Op 15 september hebben we een programma voor airdrops gemaakt. Dankzij het Airdrop-programma hebben we momenteel meer dan 3000 leden in ons Telegram-kanaal. De uitbetalingen van het airdrop-programma zullen plaatsvinden op 30 oktober 2018. Dit is voor iedereen die heeft deelgenomen aan het Bug-filterende Airdrop-programma.

Exchange Listing

Nog maar kortgeleden, op 27 september 2018, is Qredit genoteerd op een kleine, maar zeer transparante uitwisseling met de naam: “Altilly”. Altilly is een handelsbeurs die ernaar streeft transparant te blijven met maximale veiligheid en lage handelskosten.
Het hebben van Qredit genoteerd op Altilly, geeft ons het voordeel van het gebruik van de API’s en andere diensten van derden zoals Coingecko, Blockfolio, Coincodex en GetDelta. De API’s worden bijvoorbeeld gebruikt voor Qredit Motion (Crypto-to-Fiat-Conversion) en voor het weergeven van de juiste prijs op de mobiele apps.

Forum

Omdat veel mensen lid zijn geworden van ons Telegram-kanaal, gebruiken sommige gebruikers liever Slack, terwijl anderen Discord of Telegram liever gebruiken. We hebben een Reddit-pagina en een Discord-kanaal gemaakt. Sommige berichten die zijn gepost op het Discord-kanaal kunnen echter worden gemist door gebruikers in het Telegram-kanaal. Bijvoorbeeld: afgevaardigden of groepen die stemmen van andere leden zoeken. We hebben naar uw verzoeken geluisterd en een centraal forum voor alle leden gemaakt. Stemverzoeken en andere suggesties kunnen hier worden gedaan. Niet alleen nieuws, maar ook handleidingen, tutorials en nog veel meer kunnen en zullen op het forum worden gepubliceerd. U kunt het forum bezoeken door hier te klikken of door te klikken op het forum in het hoofdmenu.

 

Bron: Qredit website