Reef verwachting, wat gaat de REEF koers doen?

Er zijn twee soorten exchanges in de crypto wereld, centrale en decentrale. Beide hebben hun eigen problemen. Zo zijn centrale exchanges vatbaarder voor hacks en het verliezen van je cryptocurrency. Decentrale exchange hebben dit probleem niet, maar komen vaak in de problemen met liquiditeit. Reef Finance maakt in feite het besturingssysteem dat het beste van beide werelden bij elkaar weet te brengen.

In dit artikel kijken we daarom naar Reef Finance. We gaan in op de Reef Finance verwachting, de voorspellingen voor de toekomst en de use-case. We nemen bovendien de REEF coin & data door. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over het project en de toekomst van de REEF koers.

Wat is Reef?

Reef is een DeFi project dat functioneert als een besturingssysteem, een leverancier van liquiditeit en een Yield engine voor het optimaliseren van het rendement. De techniek van Reef Finance verbindt kopers en verkopers op de blockchain van exchanges en DeFi ecosystemen om de problemen van de hedendaagse (de)centrale exchanges op te lossen.

In de wereld van de decentrale finance is liquiditeit het grootste probleem. Er bestaan veel trading pools waar mensen kunnen handelen, maar omdat het decentraal is moeten de gebruikers hiervoor zelf de liquiditeit in brengen. Hoe meer trading pools er zijn, hoe lastiger het is om voor iedere trading pair genoeg liquiditeit te verzamelen.

Reef Finance wil dit probleem oplossen door de verbindende schakel te zijn tussen verschillende (de)centrale exchanges en protocollen. Dit zorgt voor één grote pool waaruit iedereen kan handelen en waar voor ieder handelspaar genoeg liquiditeit is.

Reef Finance draait op het Polkadot netwerk en is zelf volledig decentraal. Dit betekent dat je je eigen coins in beheer hebt en je private key niet hoeft af te staan of iets dergelijks. Hierdoor ontstaat een grote markt waar iedereen op kan handelen en kan profiteren van de DeFi voordelen.

De REEF token is de token op dit netwerk. Kopers van deze token hebben zeggenschap in het netwerk, kunnen het gebruiken om transacties te doen op het protocol en kunnen dit staken om rente te verdienen (proof of stake). Belangrijke beloftes van Reef zijn:

 • Het verhandelen van assets met toegang tot de liquiditeit van zowel centrale- als decentrale exchanges
 • Slimme financiële producten voor yield farming

Wat doet de Reef koers?

De REEF coin is tot stand gekomen vanuit een token sale gehouden in september 2020. Er is toen $ 3,9 miljoen opgehaald, dat was 100% van het gehoopte bedrag. Destijds ging één REEF token over de toonbank voor $ 0,00125. De actuele Reef Finance koers is $ 0.027903.

Sinds begin maart 2020 is REEF verkrijgbaar op exchanges en de koers ging direct vele malen over de kop. Dit had toen ongetwijfeld ook een beetje te maken gehad met de opkomende bull markt. De eerste notering van de REEF coin op coinmarketcap was $ 0,022.

In totaal is 21% van de totale supply van de tokens verkocht via de token sale. 30% is gereserveerd voor het protocol, 16% voor het team, 10,9% voor het ecosysteem en partners en de resterende 22,02% is in de reserve geplaatst.

De Reef All Time High staat op een waarde van $ 0.05746 (March 15, 2021). Het is 250 dagen geleden dat deze koers bereikt werd. Het project heeft op het moment een market cap van $ 445,707,601 en staat daarmee op plaats 204 van grootste crypto projecten.

Het is goed om het koersverloop van Reef onder de loep te nemen als onderdeel van je onderzoek. Zie je namelijk als eerste stijgingen of dalingen gebeuren? Dan ben jij ook de eerste die hier op in kan spelen. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil 4.46% en in de afgelopen zeven dagen was dit verschil -10.29%. Hieronder vind je de Reef Finance koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Reef verwachting 2021 – 2026?

Niemand kan met zekerheid een goede Reef koers verwachting doen. Er zijn veel factoren die hier invloed op kunnen hebben. Hierbij kun je denken aan externe factoren zoals concurrerende projecten, maar ook de mate waarin het team zich weet te ontwikkelen. Verder kunnen we voor een Reef verwachting kijken naar de use-case.

DeFi is op dit moment heel populair en dat zal naar alle waarschijnlijkheid alleen maar meer worden. Hoe sneller de techniek zich vordert en hoe meer ons leven richting ‘online’ verschuift, hoe groter de Reef Finance use-case ook zal worden.

Dit brengt echter ook risico’s met zich mee. Reef is natuurlijk niet het enige project dat zich in deze markt bevindt. De concurrentie is hoog en het heeft geen zin om een onbeperkte hoeveelheid liquidity pools te hebben zoals Reef Finance dit maakt. Op een gegeven moment zal het project toch een groot gedeelte van de markt moeten veroveren om zo een netwerk effect te krijgen. Hoe meer mensen gebruikmaken van de Reef crypto en de REEF coin, hoe beter dit is voor de koersverwachting.

Het is zoals ik eerder ook al zei bijna niet te doen om een 100% zekere Reef crypto verwachting te doen. Hoe langer je vooruit kijkt, hoe onzekerder dit wordt. Dit heeft zoals aangegeven te maken met de snelle ontwikkeling binnen de DeFi wereld en de concurrentie.

Als we de Reef verwachting voor 2021 bekijken is dit op de korte termijn. Het laatste Reef nieuws kan invloed hebben. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe ontwikkelingen of negatieve gebeurtenissen. Ook nieuwe concurrenten hebben hier invloed op en misschien wel de belangrijkste factor op de korte termijn is de algemene crypto markt.

Wat betreft de Reef verwachting voor 2026 is het al iets anders. De crypto markt heeft zo vijf jaar de tijd om zich te ontwikkelen. Weet het team achter Reef de juiste ontwikkelingen te doen en dit ook ‘aan de man’ te brengen? Dan kan het hard gaan met de Reef koers.

Stijgingen van 100% of meer zijn niet uniek in de crypto wereld. We hebben dit in het verleden ook al eens gezien bij Reef. Begin 2020 steeg de koers namelijk binnen één maand met 652%. Of dit weer gaat gebeuren is onduidelijk, maar onmogelijk is het zeker niet.

* Currency in USD
Historical Price for Reef Finance

DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de REEF coin?

De REEF crypto is de native currency op het Reef netwerk. Je gebruikt het dus om de transacties te doen en de kosten hiervoor te betalen. Daarnaast kunnen bezitters van de tokens meebeslissen over de toekomst van het netwerk (governance). Je kunt het wel zien als een aandeel in het Reef ecosysteem. Heb je vertrouwen in het project? Dan koop je Reef om mee te profiteren van die groei.

We hebben het in dit artikel gehad over verschillende aspecten van Reef. De use-case, de markt waarin het zich bevindt, data rondom de Reef coin en dat soort zaken. Een andere belangrijke factor bij je analyse rondom de potentie van het project is de schaarste.

Dit kun je bekijken door de huidige supply van Reef (15,973,552,172 REEF) te vergelijken met de maximale supply (15,934,019,762 REEF). In de regel kun je ervan uitgaan dat een coin in de toekomst meer waard wordt naarmate er meer coins al in omloop zijn (met een max. supply that is).

Graag wil ik je waarschuwen voor voorspellingen op het internet. Je ziet ze op Youtube regelmatig voorbij komen. Astronomisch hoge voorspellingen en een must buy om x 1000 nog snel even mee te pakken. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om er rekening mee te houden dat deze voorspellingen allemaal niet kloppen.

Het is veel beter om zelf onderzoek te doen naar Reef door de echte data in de gaten te houden. Hiermee ben je het grootste gedeelte van de beleggers voor en kun je de echte winst maken. Je gaat zo niet alleen maar uit van hype berichten.

Waar Reef kopen?

Wil je Reef kopen? Dan kun je dit doen op de goedkoopste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook eventuele winsten kun je direct laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op Bitvavo? Maak dan hieronder een gratis account aan en profiteer van de welkomstbonus. Je krijgt namelijk direct € 1000 aan handelskosten cadeau.

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Reef nieuws

De factoren die we op deze pagina besproken hebben zijn belangrijk in je onderzoek naar Reef. De laatste belangrijke factor is het laatste Reef nieuws. Welke ontwikkelingen zijn er gaande? Heerst er onrust binnen het project? Worden er nieuwe technieken gemaakt?

Dit Reef nieuws is belangrijk om de toekomstige richting van het project te bepalen. Alleen al de activiteit van het team en de gemeenschap op social media is al goed om te weten. Je kunt hiervoor o.a. het officiële twitteraccount van Reef raadplegen.

Wat is Reef?

Reef is een cryptocurrency project dat op dit moment op plaats 204 staat van grootste crypto projecten. Het project heeft een totale waarde (market cap) van $ 445,707,601. De actuele Reef koers is $ 0.027903 en in de afgelopen 24 uur had het project een handelsvolume van $ 34,244,679.

Gaat de Reef koers stijgen of dalen?

Niemand kan je helaas met zekerheid vertellen of de Reef prijs gaat stijgen of dalen in de toekomst. De algemene crypto markt zal hoogstwaarschijnlijk wel omhoog gaan de komende jaren. Reef heeft de kans om mee te groeien, maar dit heeft het voor het grootste gedeelte zelf in de hand. Met de data op deze pagina hopen we je een beter beeld te geven over de kans van slagen.

Wat is de REEF coin?

De Reef coin is de currency op het netwerk. Je betaalt er je handelskosten mee en kunt er wanneer je het bezit mee stemmen over de richting van het project. Daarnaast kopen beleggers de Reef token om te speculeren op de prijs. Hoog verkopen en laag inkopen zorgt heel kort door de bocht voor winst voor investeerders.

Wat is de Reef koers in euro?

De Reef koers in euro is 0,024613 .

Wat is de Reef koers in dollar?

De Reef koers in dollar is $ 0.027903.

Waarom stijgt de Reef koers?

De Reef koers stijgt als er meer kopers dan verkopers zijn voor de token. Als beleggers anticiperen op goed nieuws in de toekomst zie je dat iedereen de coin wil kopen en dat er niet genoeg verkopers zijn om de vraag aan te kunnen. De verkopers die er dan zijn kunnen een hogere prijs vragen voor hun Reef tokens en hierdoor gaat de koers omhoog.

Waarom daalt de Reef koers?

De Reef koers gaat omlaag als er meer verkopers dan kopers zijn. Gaat het slecht met de crypto markt of heerst er onvrede binnen het project? Dan kunnen beleggers besluiten massaal de tokens te verkopen. Er zijn dan niet genoeg kopers op de markt om dit allemaal te kopen. De verkopers moeten hierdoor hun vraagprijs omlaag doen om toch nog de Reef crypto te kunnen verkopen. Zo gaat de koers omlaag.

Wat is de beste Reef wallet?

Ieder project heeft zijn eigen (mobiele) wallet. De beste manier om je cryptocurrency te bewaren blijft toch een hardware wallet. Je slaat zo je crypto los van het internet op en bent veilig tegen hackers.

Wat is de beste Reef exchange?

Je kunt Reef kopen op verschillende exchanges. In dit overzicht met goede crypto exchanges vind je een aantal goede platformen om te gebruiken. De beste keuze naar ons idee toch Bitvavo, maar doe vooral onderzoek naar andere exchanges mocht je dat willen.

Het artikel Reef verwachting, wat gaat de REEF koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht