Op deze pagina behandelen we Reserve Rights. Wij leven in een land waar we het relatief goed voor elkaar hebben. We hebben de mogelijkheid om te werken, om geld te verdienen en om dit uit te geven. Ook zijn we er zeker van dat de corruptie tot het minimum gebracht is vergeleken veel andere landen. Wat dat betreft hoeven wij ons in mindere mate zorgen te maken om de waardevastheid van ons geld.
In andere landen is dit echter een groot probleem. Er zijn talloze voorbeelden op te noemen van landen die plotseling de geldvoorraad van hun inwoners afpakten. Ook zijn zaken als inflatie zoals in het bekende Venezuela voorbeeld bekent. Hier werd nieuw geld bijgedrukt om schulden te maken wat ten koste ging van het spaargeld van de inwoners.
Je kunt je voorstellen dat dit in ontwikkelingslanden voor grote problemen en armoede zorgt en daarom is Reserve bezig met een oplossing. In dit artikel kijken we dan ook naar Reserve Rights. We nemen de RSR coin onder de loep en bekijken de Reserve Rights verwachting voor de toekomst. Wat gaat de Reserve Rights crypto doen?
Wat is Reserve Rights?
Het Reserve Protocol is een netwerk gemaakt op Ethereum dat dient als stabiele factor voor de gebruikers. Iedere Reserve Token heeft een gemiddelde waarde van $1 zoals veel andere stablecoins en heeft als doel om later volledig zelfstandig te functioneren zonder ‘vast te zitten’ aan deze currency.
Op het netwerk zijn verschillende tokens in gebruik, namelijk de Reserve Token (RSV), de Reserve Rights (RSR) en collateral tokens die gebruikt worden als onderpand. De Reserve Token (RSV) is de stablecoin en de Reserve Rights crypto (RSR) het platform voor collateral.
De stabiliteit en de waardevastheid op het netwerk wordt bereikt door automatisch de Reserve Token te kopen of te verkopen zodra de prijzen hoger of lager zijn dan $1. Dit proces gaat door tot de waarde van $1 weer bereikt is.
Op het Reserve Protocol worden de collateral tokens gehouden als onderpand. Dit kunnen bijvoorbeeld commodity’s zijn, maar ook eigendommen. Allemaal ‘omgezet’ in tokens. Het bewijs van eigendom wordt ‘tokenized’. Op het protocol is altijd ten minste 100% van alle uitgegeven Reserve Tokens gedekt.
Het kan voorkomen dat de collateral tokens niet meer precies dezelfde waarde hebben dan de uitgegeven RSV coins. In het geval dat de waarde van het onderpand omlaag gaat zullen er nieuwe Reserve Rights Tokens bijgemaakt worden als onderpand.
Op het netwerk is de RSV token de stablecoin die gebruikt kan worden door iedereen. De RSR coin is de token die gebruikt wordt voor de stabiliteit op het netwerk. Dit is als het ware een stukje van het netwerk zelf en de RSV coin is de token die gebruikt wordt op het netwerk.
Wat doet de Reserve Rights koers?
De Reserve Rights crypto (RSR) is ter wereld gekomen vanuit een token sale in mei 2019. Hierbij is 100% van het doel opgehaald, namelijk bijna $10 miljoen. Destijds ging 1 RSR coin over de toonbank voor 0,0011 USD. De actuele Reserve Rights waarde is $ 0.006859.
Als we de koers bekijken zien we duidelijk dat eerste notering was in eind mei 2019. Voor $ 0,0030 konden beleggers destijds één Reserve Rights coin kopen. Met name tijdens de bull markt in 2021 zien we een gigantische stijging terug.
Het hoogste punt van de Reserve Rights crypto was $ 0.117424 (April 16, 2021). Dat is inmiddels alweer 489 dagen geleden. Tijdens de token sale is er 10 miljoen opgehaald en inmiddels staat de RSR koers op een marketcap van $ 289,605,098. Daarmee heeft het positie 142 van grootste projecten ingenomen.
-
Zoom
-
Type
Wat is de Reserve Rights verwachting 2022 – 2027?
De Reserve Rights crypto verwachting is hoog. Overal ter wereld zijn landen waar regeringen aan de haal gaan met het spaargeld van de inwoners. Het bekende voorbeeld van Venezuela wordt door Reserve zelf genoemd, maar ook Argentinië wordt genoemd. Dit zijn gigantische landen waar mensen behoefte hebben aan financiële stabiliteit.
Weet Reserve Rights hier voet aan de grond te krijgen en bovendien deze mensen te kunnen helpen deel te nemen aan de financiële wereld? Dan kan dit goed uitpakken voor de RSR koers.
De werking tussen de stablecoin en de collateral tokens (RSR) zijn interessant, maar tegelijk ook een risico zoals we gezien hebben met de Terra crypto. Belangrijk is dat het team alle mogelijke gevaren in overweging neemt en zich hiertegen beschermt.
Als we kijken naar de Reserve Rights verwachting voor 2022 dan is de termijn te kort om er écht iets over te zeggen. Met een periode van een jaar zijn de grillen op de markt belangrijk dan de technieken van de coin zelf. Kijken we naar de Reserve Rights verwachting voor 2027 dan is dat al anders.
In vijf jaar heeft het team veel tijd gehad om de veiligheid van het platform te garanderen en bovendien nieuwe toepassingen te bedenken. Weet het in de tussentijd ook nog eens nieuwe mensen aan zich te binden? Dan lijkt geen voorspelling te gek.
Waar Reserve Rights kopen?
Heb je besloten dat je Reserve Rights wilt kopen als aanvulling op je portfolio? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken. Koop de eerste € 1000 zonder handelskosten te betalen!
Exchange | Omschrijving | Rating | |
---|---|---|---|
Bitvavo (Onze aanrader!) | De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! | 4,2/5 | Bezoek exchange |
eToro | Grootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst! | 4,2/5 | Bezoek exchange |
Binance | De grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s | 2/5 | Bezoek exchange |
Het laatste Reserve Rights nieuws
Er zijn veel punten die je kunt overwegen in je onderzoek naar de Reserve Rights verwachting. De use-case en de werking van de stablecoin en collateral tokens zijn er belangrijk. Daarnaast is het goed om het laatste Reserve Rights nieuws te volgen voor de laatste ontwikkelingen.
Doe je dit namelijk goed? Dan loop je voor op de meeste beleggers en kun je jezelf een handig voordeel verschaffen. We raden je aan in ieder geval de twitterpagina te volgen. Zo zie je direct hoe actief het team is.
Het artikel Reserve Rights verwachting, wat doet de RSR crypto? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.