Revolutionaire Hold-To-Earn Gnox (GNOX) kan strijd aan met Binance Earn (BNB) en Uniswap (UNI) staking

Bitcoin doet wat hij het beste kan en dat is investeerders verbazen. Na de bevestiging dat er een recessie is en de overige significante rente verhogingen, ging de koers hard omhoog. Altcoins maken ook gebruik van het momentum van bitcoin voor prachtige stijgingen. Deze stijging heeft er ook voor gezorgd dat er analisten zijn die denken dat we de bodem al gezien hebben. Bitcoin is een van de meest vrij verhandelde activa ter wereld en voelt dus sneller het marktsentiment dan welke markt dan ook. Ook zien we dat de Amerikaanse centrale bank een meer gematigde toon aanhoudt. Zou dit kunnen betekenen dat er een nieuw bull markt cyclus begint? Ongeacht de richting van de markt zien we dat decentralized finance (DeFi) protocollen druk bezig zijn met uitbreiden en een nieuwe toevoeging aan deze sector – Gnox (GNOX) – brengt ook nieuwe veranderingen met zich mee voor de huidige hiërarchie. Gnox zal naar eigen zeggen sterke concurrentie vormen voor de grote namen in deze sector zoals Binance Earn (BNB) en Uniswap (UNI).

Gnox (GNOX)

Gnox bevindt zich op het moment in de laatste fase van haar presale periode en zal in minder dan een maand gelanceerd worden. Gnox maakt DeFi earning makkelijk en kan zorgen voor lucratieve opbrengsten voor crypto investeerders. DeFi-investeringen zijn niet zonder gevaren; van oplichters tot volatiliteit en zogeheten ‘rug pulls’. Investeerders die hieraan mee willen doen moeten dus erg voorzichtig zijn. Gnox introduceert een nieuwe onderhoudsarme manier om hierin te investeren. Gnox heeft hier een schatkist voor ontworpen waarmee investeerders geld kunnen verdienen.

Deze schatkist wordt gefinancierd door de transactiekosten die worden gerekend per GNOX-transactie. Het geld wat hier is opgehaald investeert het Gnox team in verschillende DeFi-protocollen die zij betrouwbaar achten om geld te verdienen voor de investeerders. Hier krijgen de investeerders elke maand stablecoins voor, plus elke uur nieuwe GNOX tokens. Dit noemen zij ook wel een Hold To Earn-strategie. Zo zit hier volgens Gnox enorm veel potentie aan. Vroege investeerders kunnen naar eigen zeggen daarom ook niet wachten tot Gnox live gaat en de schatkist gevuld kan raken zodat zij kunnen beginnen met geld verdienen.

Binance Earn (BNB)

Binance Earn zou gebruikt moeten worden door elke investeerder met geld op de exchange. Binance biedt daarmee verschillende producten zoals Flexible Savings en Locked Staking. De meest populaire producten zijn Flexible Savings voor BUSD en USDT. Investeerders kunnen hier 10% rente op jaarbasis mee verdienen tot $2.000.

Gebruikers van BNB – de native token van Binance Smart Chain en de utility-token van Binance – kunnen meedoen met Locked Staking voor 120 dagen, waar zij op dit moment 12,99% rente per jaar kunnen krijgen. De mogelijkheid om geld te verdienen op dit platform is enorm en laat zien dat Changpeng Zhao, CEO van Binance, er alles aan wil doen om gebruikers kennis te laten maken met verschillende onderdelen binnen de crypto sector.

Uniswap (UNI)

Uniswap heeft meer aan de sector toegevoegd dan de meeste projecten. Uniswap introduceerde het Automated Market Maker model dat nu de fundering is van elke gedecentraliseerde exchange (DEX) en heeft ervoor gezorgd dat het oude orderboek model is vernieuwd. Daarnaast maakte het traders mogelijk om direct coins te swappen door middel van smart contracts en werden er mogelijkheden geboden om geld te verdienen voor investeerders die liquiditeits pools konden vullen.

Conclusie

Gnox biedt naar eigen zeggen een onderhoudsarme oplossing voor DeFi-investeringen terwijl de gebruiker nog volledig toegang heeft tot haar geld. Gnox geeft aan dat het platform gemakkelijker te gebruiken is dan Binance Earn als we kijken naar gebruiksvriendelijkheid. Gnox is geeft aan dat zij de volgende stap bieden in de evolutie van DeFi earning en de potentie heeft om de concurrentie uit te schakelen.

Voor meer informatie:

Doe mee aan de presale: https://presale.gnox.io/register

Website: https://Gnox.io

Telegram: https://t.me/gnoxfinancial

Discord: https://discord.com/invite/mnWbweQRJB

Twitter: https://twitter.com/gnox_io


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

 

The post Analyse: Revolutionaire Hold-To-Earn Gnox (GNOX) kan strijd aan met Binance Earn (BNB) en Uniswap (UNI) staking
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht