Ripple (XRP), bekend om zijn rol in grensoverschrijdende betalingen, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We belichten de koersverwachting voor XRP met een analyse uit onze Discord omgeving, waar leden en experts actief discussiëren en hun visies delen over de toekomst van crypto.

Technische analyse XRP koers

XRP heeft onlangs een harde daling gemaakt, maar de koers lijkt inmiddels het dieptepunt bereikt te hebben. Vanuit hier kan de koers mogelijk herstellen, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

XRP heeft recent een aanzienlijke daling doorgemaakt, en bevindt zich nu in een potentieel belangrijke steunzone. Deze zone, gelegen tussen $0,38 en $0,45, biedt een kans voor de koers om te stabiliseren en hopelijk te herstellen richting $0,55.

 

Op dit moment is het cruciaal om te letten op tekenen van een verandering in de marktstructuur; een duidelijk signaal hiervan zou kunnen wijzen op een mogelijk herstel. Als we eenmaal een positieve verschuiving in de koersstructuur waarnemen, zou de volgende doelstelling voor XRP de $0,83 kunnen zijn.

 

Deze prijs vertegenwoordigt een significante doelstelling waar investeerders mogelijk weer interesse tonen in het kopen. Het is dus een periode van afwachten en observeren, met de hoop dat XRP vanuit deze steunzone een nieuwe opwaartse beweging zal starten.

Datum analyse: 17 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/S081frwg/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Ripple (XRP) daalt naar kritieke zone, kan koers vanaf hier herstellen? verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!