Ripple (XRP) houders ontvangen binnenkort nog een Airdrop van Flare Networks: Songbird (SGB) tokens

Ripple (XRP) investeerders, die eind vorig jaar meededen aan de zogeheten airdrop voor spark (FLR) tokens, ontvangen binnenkort nog een tweede airdrop. Dat kondigt Flare Networks op 20 juli aan:

Eind vorig jaar konden XRP houders in aanmerking komen voor de airdrop van FLR tokens van Flare, in elk geval als ze tijdens de snapshot XRP hadden staan in een gekoppelde wallet of op een cryptocurrency-exchange die de actie ondersteunde. Flare werkt aan Ethereum (ETH) achtige smart contracts functionaliteiten voor netwerken die geen Ethereum Virtual Machine (EVM) ondersteunen, zoals de XRP Ledger.

Nu kondigt Flare Networks aan dat mensen die in al aanmerking komen voor FLR tokens, ook Songbird tokens (SGB) binnenkort zullen ontvangen. Songbird is een nieuw zogeheten “Canary” netwerk voor Flare. Dat is een soort blockchain testnetwerk, maar de cryptocurrency tokens hebben ook daadwerkelijk schaarste en daarom waarde. Kusama (KSM) is zo’n Canary netwerk voor Polkdot (DOT).

Mensen zullen voor elke XRP die ze tijdens de snapshot in bezit hadden 0,1511 SGB ontvangen bovenop de FLR tokens die ze al krijgen. Als je deze FLR tokens via een exchange had geclaimd, dan zal de exchange de SGB namens jou ontvangen. Je zult dus contant met de exchange moeten opnemen om te vragen of ze de SGB naar jou doorsturen.

De airdrop voor SGB zou ergens in de komende zes weken moeten plaatsvinden. Alhoewel sommige investeerders blij lijken te zijn met extra tokens, zijn ook veel mensen duidelijk kwaad. Ze zijn vooral teleurgesteld over het uitstel van de lancering van Flare zelf, die nu gepland staat voor eind september. Ze vragen zich af wanneer ze eindelijk hun FLR tokens ontvangen. Meerdere investeerders dreigen al dat ze alles onmiddellijk zullen dumpen na ontvangst.

The post Analyse: Ripple (XRP) houders ontvangen binnenkort nog een Airdrop van Flare Networks: Songbird (SGB) tokens
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht