Ripple (XRP) koers stijgt keihard terwijl crypto markt achterblijft

De rust is weer enigszins teruggekeerd op de crypto markt na de FTX crash. In de afgelopen 24 uur was het zelfs extra rustig vanwege Thankgiving in de VS en dat leidt tot zeer lage handelsvolumes.

Desondanks hebben we een opvallend harde stijger in de crypto top 10 vandaag. De meeste andere crypto koersen kleuren echter rood, al is het niet al te diep. De totale marktkapitalisatie zakt met 0,6% naar $863 miljard.

Bitcoin terug in hetzelfde bereik

Bitcoin (BTC) kwam de nieuwe low van $15.500 weer terecht in het gebied tussen $16.500 en $16.700. Vanochtend zakte bitcoin daar iets onder, maar lijkt vooralsnog support te hebben gevonden rond $16.400. Bitcoin komt op het moment van schrijven uit op $14.470 en staat daarmee 0,6% in de min vandaag. Echter lijkt de verkoopdruk toe te nemen.

Ethereum koers zakt met 1,7%

Ethereum (ETH) daalt weer ietsjes harder dan bitcoin. De ether koers kwam gisteren weer boven $1.200 uit, maar lukt nog niet om daar stand te houden en dipte vanochtend naar $1.175. Op het moment van schrijven herstelt ETH naar $1.180, maar staat alsnog 1,7% in de min vandaag.

Cardano (ADA) daalt vandaag nog iets harder en staat met $0,312 1,9% in de min vandaag. Polkadot (DOT) en polygon (MATIC) dalen beide met meer dan 3%. Dogecoin (DOGE) steeg vanochtend juist iets,  staat 0,5% in de plus vandaag en komt op $0,82 uit.

XRP koers stijgt met 8%

Ripple (XRP) is de grote uitzondering vandaag en staat maar liefst 8% in de plus. XRP hield gisteren stand rond $0,38 en steeg toen naar $0,4, maar had daar in eerste instantie nog wat moeite mee. Vanochtend brak XRP er toch doorheen en tikte een piek van $0,418 aan. Op het moment van schrijven komt XRP uit op $0,411.

Huobi token stijgt met 9%

Toch is XRP vandaag niet de aller hardste stijger uit de crypto top 100. Die eer gaat naar huobi token (HT) van de gelijknamige crypto exchange. De HT koers staat vandaag 9,2% in de plus en tikte zojuist $5,85 aan.

Meeste crypto kleuren rood vandaag

De meeste andere crypto uit de top 100 kleuren echter rood vandaag. Aan de top van deze lijst vinden we litecoin (LTC), dash (DASH), maker (MKR), apecoin (APE) en chiliz (CHZ) allemaal bijna 5% in de min staan. Synthetix (SNX) zakt zelfs met bijna 6%, radix (RDX) met 7% en leo token (LEO) met 8%.

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Ripple (XRP) koers stijgt keihard terwijl crypto markt achterblijft
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht