Saxo voorspelt Bull Run Q2


De grote Deense bank Saxo Bank is erg optimistisch over de groei van cryptocurrency in 2018 en verwacht een bull run in het 2e kwartaal van het jaar Kijkend naar wat hij beschrijft als “springplanken voor een cryptocurrency bull-markt in Q2”, vroeg analist Jacob Pouncey van het interne SaxoStrats-team  zich af of crypto-activiteiten “een nieuwe cyclus ingingen”.

“De instroom van l kapitaal naar de cryptocurrency-markt als gevolg van de toename van regelgeving en beleggersbescherming zou cryptocurrencies naar een positief kwartaal kunnen leiden.”

Saxo Bank staat vooral bekend om zijn prijsvoorspellingen voor Bitcoin. In 2016, toen Bitcoin tussen $ 450 en $ 950 handelde, voorspelden analisten dat de prijzen het volgende jaar $ 2.100 bereikten, iets dat destijds in een lijst van ‘buitensporige voorspellingen’ was opgenomen.

In december vorig jaar waarschuwde het BTC / USD in 2018 tot $ 1.000, terwijl collega-analist Kay Van-Petersen toch op record ging om begin 2019 $ 100.000 per bitcoin te voorspellen.

“Naar mijn mening zullen we uiteindelijk het einde van de huidige, negatieve cyclus van cryptocurrency zien, omdat veel van de zwakke handen door de baissemarkt zijn uitgeschakeld en de overgebleven investeerders klaar staan ​​om nu in te gaan kopen. ”

Onlangs is een golf van talent en geld van Wall Street naar de crypto-ruimte verhuisd.  18 april, kondigde Coinbase aan dat hedge fund Och-Ziff Capital Management exec Alesia Haas hen als CFO zou vervoegen. Ook deze week kwam voormalig Goldman Sachs executive Breanne Madigan bij de grote crypto wallet Blockchain.com als hoofd van de institutionele verkoop en strategie. Gisteren liet het in de VS gevestigde stablecoin-project Basis zien dat het $ 133 miljoen aan financiering had opgehaald van belangrijke VC-namen, waaronder Bain Capital Ventures en Andreessen Horowitz.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.