SHIB, AVAX en XRP te gebruiken in 60 miljoen winkels

Shiba Inu (SHIB), mogelijk ‘s werelds bekendste meme coin, Ripple (XRP), een van de oudste cryptocurrencies die grensoverschrijdende betalingen faciliteert en Avalanche (AVAX) kunnen nu als betalingsmiddel worden gebruikt bij meer dan 60 miljoen winkels wereldwijd.  

Uit een aankondiging van Binance, de grootste cryptocurrency exchange ter wereld op basis van volume, blijkt dat deze drie coins zijn toegevoegd aan de Binance Card. Dit is een soort bankpas waarmee je voor je aankopen kunt betalen door middel van je crypto in je wallet.

De toevoeging van Shiba Inu komt niet als verrassing aangezien de coin de afgelopen jaren enorm populair is geworden. Het project is over veel verschillende platformen razendpopulair.

14 cryptocurrencies kunnen gebruikt worden

De kaart is vooralsnog alleen bruikbaar voor inwoners van de Europese Economische Ruimte (European Economic Area). Ook zullen vluchtelingen uit Oekraïne die in de EEA wonen toegang krijgen tot de kaart en de meest recente toevoegingen. 

Door de toevoeging van SHIB, XRP en AVAX zijn er nu in totaal 14 cryptocurrencies beschikbaar voor de Binance Card. De andere zijn Cardano (ADA), Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Polkadot (DOT), Tether (USDT), Ethereum (ETH), S.S. Lazio Fan Token (LAZIO), Santos FC Fan Token (SANTOS), FC Porto Fan Token (PORTO) en SXP.

Shiba Inu begint serieuze vormen aan te nemen

Hoewel SHIB ooit begon als meme coin kunnen we er niet meer omheen dat het project serieuze vormen aan begint te nemen. Shiba Inu zag haar gebruikers namelijk zelfs over de afgelopen maanden stijgen, ondanks de bear markt waar we ons in bevinden. Op het moment zijn er nog 1,2 miljoen Ethereum adressen die SHIB bezitten. 

Daarnaast had SHIB in eerste instantie geen achterliggend project, echter is er nu een geheel SHIB ecosysteem. Ze zijn nu zelfs bezig met het ontwikkelen van een eigen metaverse waar stukken land voor verkocht worden. Geen gekke keus van Binance dus.

The post Analyse: SHIB, AVAX en XRP te gebruiken in 60 miljoen winkels
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht