Smooth Love Potion verwachting: wat gaat de SLP koers doen?

Met z’n allen gamen we steeds vaker en hiervoor worden dan ook constant nieuwe dingen bedacht. De crypto wereld heeft gaming inmiddels in de armen gesloten en blockchain games groeien in populariteit. Axie Infinity is hier misschien wel het beste voorbeeld van. Een game waarmee je digitale tokens en NFT’s kunt verdienen en welke je voor veel geld kunt verkopen. Smooth Love Potion is een van de tokens binnen de Axie game die veel gebruikt wordt voor de gameplay.

In dit artikel gaan we het daarom hebben over de Smooth Love Potion crypto. We gaan in op de SLP coin koers, de Smooth Love Potion verwachting en de potentie voor de toekomst. We hopen je hiermee een beter beeld te geven over het project zodat je zelf kunt bepalen of het een interessante belegging is.

Wat is Smooth Love Potion?

Smooth Love Potion is een gaming token binnen de Axie Infinity game. De SLP token kun je verdienen door het spel te spelen en je hebt het nodig om vorderingen te maken. Interessant aan deze gaming token is dat je het ook ‘gewoon’ kunt verhandelen op exchanges. 

Axie Infinity is een game waarbij je Axies moet verzamelen en waarmee je het spel kunt spelen. Breeding is een belangrijke functie en precies voor deze activiteit heb je Smooth Love Potion tokens nodig. Je kunt de SLP token wel zien als in-game currency die je ook in de echte wereld kunt verkopen voor cash.

Binnen de game kun je één Axie in totaal 7 keer breeden. Hiervoor heb je een toenemende hoeveelheid SLP coins nodig. Dit heb ik hieronder voor je in een overzicht gezet. Om het allemaal in perspectief te plaatsen, dit is de actuele Smooth Love Potion waarde: $ 0.082125.

Breed count Breed nummer SLP kosten
(0/7) 1 150
(1/7) 2 300
(2/7) 3 450
(3/7) 4 750
(4/7) 5 1200
(5/7) 6 1950
(6/7) 7 3150

Zoals je ziet kan het best prijzig zijn om je Axie te breeden. Tegelijk betekent dit dat de vraag naar de SLP token zal blijven bestaan zolang de game gespeeld wordt. Heb je veel van deze tokens? Dan kun je hier dus een leuk zakcentje mee verdienen.

De belangrijkste dingen waarvoor je de Smooth Love Potion tokens kunt gebruiken zijn:

 • Je kunt ze verdienen binnen de game (beloning)
 • Gebruiken om Axies te breeden
 • Kopen / verkopen op (decentrale) exchanges

Een belangrijke reden dat de SLP token noodzakelijk is binnen het spel is breeden. Axies gaan voor redelijk veel geld over de toonbank en met nieuwe Axies kun je dus geld verdienen. Helemaal als je een Axie hebt met goede ‘in-game karakteristieken’ kun je veel geld vragen voor het karakter. 

Smooth Love Potion koers

De Smooth Love Potion is anders dan de meeste cryptocurrency. Dit komt natuurlijk omdat het een in-game token is. Er is in principe een onbeperkte supply aan deze tokens, alleen er verdwijnen regelmatig SLP coins omdat ze gebruikt worden voor in-game breeding. Er is dan ook geen ICO of token sale geweest en ze waren in het begin alleen te verkrijgen door de game te spelen. Inmiddels kun je ze zoals gezegd kopen op verschillende exchanges.

De eerste notering van Smooth Love Potion op coinmarketcap was op 9 juli 2020. Voor bijna een jaar na de introductie bewoog de koers relatief rustig om in de bull markt van 2021 in mei behoorlijk in waarde toe te nemen. Dit had niet op de laatste plaats te maken met de populariteit van Axie Infinity op dat moment.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van SLP -3.53%. Het is goed om dit soort koersdata in de gaten te houden. Door dit over een langere periode te doen kun je trends ontdekken en hiervan profiteren. Hieronder vind je daarom de Smooth Love Potion koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Smooth Love Potion verwachting 2021

Het schetsen van koers voorspellingen is lastig en dat gaat helemaal op voor de Smooth Love Potion koers verwachting. Dit heeft ermee te maken dat de token onafscheidelijk is van de Axie Infinity game. Gaat het goed met de game? Dan gaat het automatisch goed met de SLP coin en omgekeerd. 

Op het moment van schrijven is Axie Infinity enorm populair en zijn de koersen van de tokens binnen de game erg hoog. Het wordt hierdoor duurder om deel te nemen aan de game omdat je minimaal drie Axies nodig hebt om te spelen. Daarmee wordt het ook interessanter om te spelen natuurlijk, want je kunt er dus veel geld aan verdienen.

De Smooth Love Potion crypto verwachting is dus verbonden aan die van Axie Infinity. Met de kennis van nu zou ik zeggen dat die toekomst er rooskleurig uit ziet, maar het is ook goed om de andere kant te belichten. Andere spellen / NFT projecten die ooit zeer populair waren zoals CryptoKitties zijn dat nu niet meer.

Het is dus lastig te voorspellen of en zo ja voor hoe lang Axie en dus Smooth Love potion populair is. Als we echter naar de huidige situatie kijken lijkt niet te gek en is de SLP verwachting dus zeer positief. 

Smooth Love Potion prijs voorspelling

Ik heb het net al gezegd, maar zal het hier nog eens benadrukken. Het is lastig om een exacte Smooth Love Potion verwachting voor 2021 te schetsen. Er zijn zoveel factoren die hier invloed op kunnen hebben. Axie Infinity is duidelijk het belangrijkste in deze formule.

Naast de populariteit van van de game kunnen we ook nog kijken naar de eigenschappen van de coin. Wat betreft het gebruik is het duidelijk dat deze relevant blijft zolang de game bestaat. Breeding is een van de belangrijkste manieren om nieuwe Axies te verkrijgen en hier kunnen gebruikers veel geld aan verdienen. Dat de SLP token daarom relevant blijft is een understatement. 

Ook kunnen we kijken naar bijvoorbeeld de market cap ($ 175,983,678) en het handelsvolume in de afgelopen 24 uur ($ 103,596,023). Hieraan kun je zien hoe het er op korte termijn voorstaat met de token. Zie je plotseling grote veranderingen? Dan zou dit een teken kunnen zijn dat er iets aan het gebeuren is met de Smooth Love Potion koers. Het koersverschil in de afgelopen zeven dagen is: -15.75%.

SLP coin kopen

Wil je Smooth Love Potion kopen als belegging of om te gebruiken bij het breeden? Dan is de kortste klap dat op een exchange te doen. Het spelen van de game kan lang duren voordat je genoeg SLP tokens hebt om te gebruiken. Gelukkig kan dat op Bitvavo.

Heb je daar nog geen account? Dan kun je die via deze link gratis aanmaken en profiteren van de welkomstbonus. Je handelt namelijk de eerste € 1000 zonder kosten. Wel zo prettig voor je eerste aankopen.

Het artikel Smooth Love Potion verwachting: wat gaat de SLP koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht