Solana en cardano dalen, veel ATH’s voor NFT crypto’s

Alhoewel bitcoin (BTC) vandaag stand weet te houden en zelfs lichtjes groen kleurt, staan de meeste altcoins uit de top 100 vandaag in het rood, waaronder de meeste koersen uit de top 10. Toch stijgt de totale marktkapitalisatie van alle crypto  vandaag iets naar $2,73 biljoen, door enkele grote uitschieters verbonden aan de “metaverse.”

Top 10 hardste stijgers en dalers

Binance coin (BNB), de exchange token van de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, is vandaag de enige altcoin in de top 10 die groen kleurt. De BNB koers kon gisteren standhouden rond $582 en begon rond middernacht flink te stijgen. Op het moment van schrijven komt BNB bij $607 uit na een stijging van 4,3%.

Solana (SOL) is vandaag de hardste daler in de top 10. SOL leek vorig weekend nog uit een neerwaartse trend te breken na een flinke dip, maar de laatste dagen begint SOL toch steeds harder te dalen. SOL zakte gisteren van $219 naar $201, een daling van maar liefst 8,2%. Vervolgens kon SOL iets herstellen maar liep toen tegen te veel weerstand rond $211 aan en daalt op het moment van schrijven weer terug richting $201. Kan SOL hier standhouden?

Ook cardano (ADA) toont een vergelijkbare koersbeweging als solana. ADA was gisterenochtend al flink aan het dalen, hoogstwaarschijnlijk door dit nieuws, en zakte vervolgens verder van $1,70 naar $1,60, een daling van 5,8%. Ook ADA kon vervolgens iets herstellen maar liep tegen te veel weerstand rond $1,69 aan en zakt vanochtend naar $1,62.

Top 100 hardste stijgers en dalers

Vlak buiten de top 10 zien we nu crypto.com (CRO) nu toch hard corrigeren. Dat is niet heel verbazingwekkend, aangezien CRO met maar liefst 400% in november steeg. CRO bereikte gisteren nog een all-time high (ATH) van $0,965, maar zakte toen naar $0,833, een daling van 13,7%. Daar lijkt CRO wat support te hebben gevonden.

Verder zijn twee opvallende stijgers vandaag Basic Attention Token (BAT) en curve (CRV). CRV staat meer dan 20% in de plus en BAT zelfs bijna 30%.

NFT Metaverse tokens weer hardste stijgers

Toch zijn het weer de koersen van enkele non-fungible token (NFT) projecten, verbonden aan de “metaverse,” die vandaag het hardst stijgen. Enjin coin (ENJ) staat 9% in de plus en vestigde zojuist een nieuwe ATH van $4,81. WAX staat ook 9% in de plus en komt op $0,92 uit. Dat is echter alsnog 67% onder ATH van bijna 4 jaar geleden.

Sandbox (SAND) is weer flink aan het stijgen en vestigde vanochtend een nieuwe ATH $8,40 na een stijging van 14,5%. SAND staat deze maand maar liefst 900% in de plus. Chiliz (CHZ) trekt vandaag nog harder aan en staat 19% in de plus en komt op $0,512 uit. Dat is echter alsnog meer dan 40% onder ATH uit maart.

Decentraland (MANA) gaat weer keihard en staat 28% plus vandaag en vestigt een nieuwe ATH van $5,84. MANA staat deze maand maar liefst 620% in de plus. De hardste stijger onder deze soort crypto is weer gala (GALA). GALA vestigde zojuist een nieuwe ATH van $0,734 na een stijging van maar liefst 80%. GALA staat maar liefst 780% in de plus ten opzichte van twee weken geleden.

The post Analyse: Solana en cardano dalen, veel ATH’s voor NFT crypto’s
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht