Tezos

Tezos (XTZ) is een blockchain netwerk dat is gebaseerd op smart contracts, dat erg veel lijkt op Ethereum. Maar er is één groot verschil hierin, Tezos is namelijk bezig met een infrastructuur dat meer complex is en meer opties moet gaat bieden. Het doel van Tezos is dat het netwerk zich meer moet kunnen ontwikkelen en verbeteren over de jaren, zonder dat er ook een kans is op een hard fork. Dit is bij Ethereum en anderen namelijk een probleem geweest. De mensen welke de token XTZ hebben kunnen stemmen op voorstellen van nieuwe protocollen en upgrades welke worden aangebracht door het development team van Tezos. Dit is erg uniek wat laat zien dat de community invloed heeft op nieuwe ontwikkelingen verbeteringen. Tezos

Het Tezos blockchain platform wordt verder gebouwd om veilig te zijn op de lange duur waarbij het de optie heeft dat zaken eenvoudig upgrade baar zijn. Het doel is om de smart contracts ook te kunnen gebruiken voor hoogwaardige zaken. Wat vast staat is dat continue doorontwikkeld wordt door het team, inmiddels bestaat het project al meerdere jaren en ontwikkelt het zich continue door. De token van Tezos heet XTZ en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

Tezos koersDe prijs van Tezos

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Tezos. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Tezos verwachting – De laatste Tezos koers

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk. Tezos koers

Zo is het team achter Tezos dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Tezos toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Tezos kopen of verkopen

Wil je Tezos kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Tezos (XTZ) te kopen in Nederland

[table id=4 /]

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Tezos kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

 

Het bericht Tezos verscheen eerst op Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie