Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Unibot heeft de basis gelegd om trading bots op Telegram te helpen om een steeds belangrijker onderdeel te worden van het wapentuig van de crypto handelaar. Terwijl Unibot echter wordt getroffen door houders die hun bezit verkopen, is er Bitbot om het over te nemen met een revolutionaire, non-custodial trading bot op Telegram. Lerend van de fouten van Unibot lanceerde Bitbot zijn crypto presale op 17 januari 2024, waarbij 300 miljoen coins werden vrijgegeven die tijdens de ICO van 15 fasen konden worden geclaimd.

Nu er in slechts 28 dagen al een bedrag van $507k is opgehaald, behalen degenen die vroeg investeren al een voordeel dankzij de geavanceerde functies van Bitbot. Met een enorm groeipotentieel dat dat van Solana trading bots overschaduwt en tot de verbeelding spreekt van beleggers die investeren in crypto over de hele wereld, is dit hoe Bitbot een revolutie onder de trading bots op Telegram teweegbrengt.

Zijn trading bots op Telegram een korte hype?

Nu de ontwikkelingen op het gebied van crypto zo snel gaan, worden trading bots steeds vaker gebruikt in de trading community. Met trading bots kunnen gebruikers hun handelsacties automatiseren op basis van vooraf bepaalde parameters of limieten, waardoor ze tijd besparen. Samen met soortgelijke oplossingen, zoals Solana trading bots, worden trading bots op Telegram steeds populairder, waardoor gebruikers een nog eenvoudigere UX krijgen, doordat ze rechtstreeks in hun Telegram app transacties kunnen opzetten.

Unibot blijft een van de grootste trading bots op Telegram op de markt en leidt de evolutie die in 2023 enorme vooruitgang in de sector te zien gaf, toen de totale markt een gecombineerd handelsvolume van $5 miljard zag. Met meer dan 800 miljoen gebruikers wereldwijd heeft Bitbot een enorme kans geïdentificeerd om leider te zijn in de groei van deze markt en lanceert het op het perfecte moment.

Wat is Bitbot?

Bitbot zorgt voor een revolutie in de sector voor trading bots op Telegram door een gloednieuwe oplossing te creëren die alles doet wat andere trading bots doen. Bovendien brengt het een onneembare veiligheid en de steun van meer dan 100.000 volgers op X en 6.000 volgers op Telegram.

Omdat andere trading bots op Telegram, zoals Unibot en Maestro, hacks ter waarde van $500.000 hebben moeten overwinnen, en Banana Gun te maken kreeg met een zogenaamde rug pull die ertoe leidde dat meer dan 99% van de waarde binnen enkele uren verdween, is de beveiliging van Bitbot op peil. Het is de voorhoede van de waardepropositie van Bitbot.

Naast een gelikte UX kunnen handelaren van alle niveaus profiteren van de toonaangevende beveiligingsfuncties van Bitbot in samenwerking met KnightSafe.

In tegenstelling tot trading bots op Solana, Unibot en andere Telegram bots hoeven gebruikers toegankelijkheid niet langer in te ruilen voor veiligheid. De unieke non-custodial oplossing van KnightSafe is van cruciaal belang voor wat Bitbot onderscheidt van de concurrentie.

Het beveiligingsaanbod van Bitbot

Het cruciale kenmerk van het beveiligingsaanbod van Bitbot is het ‘Not your keys, not your crypto’ ethos. Dit betekent dat gebruikers cold wallets kunnen koppelen terwijl ze de voogdij over hun privésleutels en volledige controle over hun digitale activa behouden. Geld wordt pas overgemaakt nadat de transacties zijn uitgevoerd en voltooid.

KnightSafe maakt dit mogelijk met rekensleutels van meerdere partijen in plaats van privésleutels, wat resulteert in een systeem voor het delen van meerdere sleutels. Geen enkele partij heeft op enig moment volledige toegang tot de sleutels van gebruikers, zodat gebruikers verzekerd kunnen zijn van de veiligheid van hun digitale activa.

Andere cruciale beveiligingsfuncties zijn onder meer anti-rug pull maatregelen om te beschermen tegen het soort oplichting waarmee Banana Gun wordt getroffen, en anti-MEV bots om te voorkomen dat gebruikers het doelwit worden van MEV-bots die transactiekosten opdrijven.

Wat verheft Bitbot nog meer boven de concurrentie?

Hoewel beveiliging een van de belangrijkste prioriteiten van Bitbot is, biedt het gebruikers ook een naadloze, gemakkelijke en efficiënte handelservaring via verschillende uitstekende functies.

Met de geautomatiseerde trading sniping functie kunnen gebruikers vooraf gedefinieerde toleranties en limieten instellen waarmee Bitbot automatisch namens hen transacties kan uitvoeren. Dit betekent dat Bitbot een ‘koop laag, verkoop hoog’ ethos hanteert terwijl het werkt binnen de door de gebruiker vastgestelde gasvergoedingslimieten.

Ondertussen profiteren gebruikers ook van geautomatiseerde tools die het internet afstruinen om de meest lucratieve presale mogelijkheden, verborgen gems en ongepolijste diamanten te identificeren. De Gem Scanner en Alpha List monitoren voortdurend het internet en de sociale media om gebruikers te helpen de winstgevendheid van hun handelstrajecten te maximaliseren door de witte ruis te doorbreken.

Welk prijsniveau kan Bitbot bereiken?

Crypto markten ondergaan een volatiele periode terwijl ze zich voorbereiden op de naderende Bitcoin halving (BTC) en een verwachte bull run. Dit wordt geïllustreerd door de prijsontwikkeling van Unibot, die deze in minder dan veertien dagen heeft zien dalen, van $108,32 naar het niveau van $62,06 op het moment van schrijven.

Nu de geschiedenis echter suggereert dat een terugkeer naar bullish marktomstandigheden zal volgen op de Bitcoin halving, had Bitbot de lancering van de presale niet beter kunnen timen.

Bitbot: Mis deze handelsrevolutie op Telegram niet

Hoewel Unibot op het moment van schrijven de nummer één blijft in de ruimte voor trading bots op Telegram met een marktkapitalisatie van $61 miljoen, zijn analisten het erover eens dat de tijd aan het hoofd van de markt ten einde loopt.

Het superieure product van Bitbot drijft niet alleen de revolutie voor trading bots op Telegram en veelbelovende marktkapitalisatie aan, met een gelikte UX voor handelaren van alle vaardigheden en geautomatiseerde trading tools. Het biedt een goed afgerond, zeer veilig platform waar iedereen veilig kan handelen, wetende dat zijn digitale activa beschermd zijn tegen hackers en oplichters.

De Bitbot presale staat nog in de kinderschoenen, met tokens beschikbaar voor slechts $0,011 in fase 3 van de ICO. Tokens verkopen echter snel, wat betekent dat beleggers die hun rendement willen maximaliseren voordat de coin in het publieke bewustzijn wordt gelanceerd, snel moeten investeren.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens. 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Het bericht UNIBOT houders zetten de uitverkoop voort, investeerders kijken naar Bitbot verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!