Werk voor Crypto Insiders; Schrijf en leer over crypto – waar & wanneer je wilt

Crypto Insiders zoekt schrijvers! De cryptomarkt is een enorm snelle industrie waarin de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Wij schotelen je dagelijks het interessantste crypto nieuws voor en groeien samen met de markt hard. Daarom zijn wij op zoek naar extra handjes die samen met onze fanatieke redactie het laatste nieuws helpen verslaan.

Student, net afgestudeerd, een ervaren kracht of simpelweg gepassioneerd over crypto; we zoeken jou. Je werkt waar en wanneer jij wilt. Er is tenslotte altijd iets te vertellen wat onze lezers niet mogen missen.

Schrijf en leer over crypto

Om je een beter idee te geven waar wij naar op zoek zijn, zullen we eerst kort uitleggen wat schrijvers precies doen binnen onze redactie. Als schrijver ben je verantwoordelijk voor het zo duidelijk mogelijk omschrijven van het laatste en grootste crypto nieuws. Jij helpt onze lezers begrijpen wat er gaande is binnen de wondere wereld van crypto; the good, the bad & the ugly. Ons nieuws is tenslotte niet gekleurd en we leggen het nieuws vast zodra het gebeurt.

Het interessante hieraan is dat je elke dag nieuwe dingen leert; over crypto, het verslaan van nieuws in het algemeen en andere belangrijke aspecten zoals SEO. Samen met onze fanatieke redactie houden we elkaar scherp en delen we de laatste crypto nieuwtjes. Jij weet als schrijver van Crypto Insiders als eerst wat er speelt in crypto-land.

Wij zoeken jou

Ben jij degene die anderen altijd verbetert wanneer je een spelfout ziet? En ben je bekend met Bitcoin (BTC), crypto in het algemeen en alles daaromtrent? Dan zoekt Crypto Insiders jou!

  • Je beheerst de (geschreven) Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent geïnteresseerd in crypto, investeren en economie
  • Je schrijft snel, maar niet té snel

Wat wij kunnen bieden

  • Competitieve vergoedingen
  • Je werkt waar & wanneer jij wilt
  • Een podium op het populairste crypto-nieuwsplatform van Nederland
  • Een unieke kans om je bij de kern van crypto-revolutie te voegen
  • Interessante groeimogelijkheden

Vul het onderstaande formulier in en kom in contact met ons team en wie weet staan jouw naam en artikelen binnenkort op de voorpagina van Nederlands grootste crypto-nieuwswebsite.


.

The post Analyse:

Werk voor Crypto Insiders; Schrijf en leer over crypto – waar & wanneer je wilt


appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht