In de razendsnelle wereld van cryptocurrency zorgen meme coins voor opschudding, met hun prijzen die stijgen en de aandacht van investeerders trekken. Hoewel bekende munten zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) al geruime tijd de markt domineren, verschijnen er steeds nieuwe spelers die de spanning vergroten.

Desondanks, te midden van de recente marktvolatiliteit, verliezen sommige memecoins aan kracht, terwijl andere juist terrein winnen. Opvallend is dat whales, invloedrijke houders met aanzienlijke belangen, nu hun blik richten op twee specifieke meme coins, wat voor opwinding zorgt in de cryptogemeenschap.

Whale verlegt aandacht van BONK, BODEN en WIF

De memecoinmarkt heeft onlangs de aandacht getrokken van marktdeelnemers, getuige de recente prestaties ervan. Niettemin is het opmerkelijk dat veel korte termijnhandelaren profiteren van de goedkope munten om winst te maken.

Intussen heeft recente data van het on-chain tracking platform Lookonchain een verschuiving in focus onder cryptocurrency whales aan het licht gebracht. Een opmerkelijke whale, paulo.sol, wordt geobserveerd terwijl hij zich richt op twee meme coins: PUPS en POPCAT. Deze legendarische whale heeft een geschiedenis van slimme investeringen, waarbij hij aanzienlijke winsten heeft behaald op meme coins zoals BONK, WIF en BODEN.

Volgens het rapport van Lookonchain heeft paulo.sol zijn aandacht verlegd naar PUPS en POPCAT na opvallend succes met andere munten. Het rapport benadrukt de strategische beslissingen van paulo.sol, waaronder tijdige investeringen in BONK, WIF en BODEN, die aanzienlijke rendementen hebben opgeleverd.

Een diepere duik in de verzameling van meme munten

Onder de naam paulo.sol heeft deze iconische persoonlijkheid aanzienlijke winsten behaald met mememunten zoals WIF, Boden en BONK. Opmerkelijk zijn de slimme zetten van paulo.sol, zoals het vroege aankopen van BONK in november 2023, wat leidde tot aanzienlijke winst door de stijgende trend te benutten. Op een vergelijkbare manier werden WIF en Boden verkregen nadat ze sterk waren gestegen, respectievelijk in december 2023 en maart 2024.

Op dit moment bezit paulo.sol aanzienlijke hoeveelheden Boden en WIF, met een waarde van respectievelijk $7,6 miljoen en $5,7 miljoen. Echter, recente rapporten suggereren een verandering in focus nu paulo.sol zich richt op nieuwe mememunten.

Tegelijkertijd is hij de grootste houder van PUPS op Solana (SOL) geworden na een investering van $5,97 miljoen en de aankoop van 101.712 tokens sinds 11 april. Bovendien heeft paulo.sol $1,77 miljoen uitgegeven aan POPCAT, waarbij hij 4,3 miljoen tokens heeft verworven voor $0,42 per stuk. Deze beslissingen wijzen op een doordachte strategie van paulo.sol, wat de aandacht en speculatie binnen de cryptogemeenschap aanwakkert.

Echter, ondanks de recente accumulatie, stond de PUPS-prijs op het moment van schrijven 2,24% lager en werd verhandeld voor $36,57, terwijl het handelsvolume met 23,67% daalde tot $2,82 miljoen. Opmerkelijk is dat de crypto bijna 5% heeft toegevoegd in de afgelopen 30 dagen.

PUPS Price memecoin

Aan de andere kant is de POPCAT-prijs vandaag met 41,01% gestegen en werd verhandeld tegen $0,4616. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur steeg met 38,67% tot $153,15 miljoen. Opmerkelijk is dat de POPCAT-prijs in de afgelopen zeven dagen bijna 220% is gestegen.

POPCAT Price meme coin

Het bericht Whales kopen momenteel massaal deze memecoins verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!