Yearn finance

Yearn.finance (YFI) is een service voor gedecentraliseerde finance investeerders, door hen in staat te stellen de maximale winst uit yield farming te halen. Yearn Finance is de meest besproken crypto in de wereld van DeFi tokens welke erg populair zijn geworden sinds 2020.

Het project is gestart in 2020 door Andre Cronje, welke eerder werkte aan het project iEarn. Inmiddels is Yearn Finance een top 100 coin met een grote community en flink aantal gebruikers. Het doel van Yearn.finance is om het te vergemakkelijken om te investeren en bezig te gaan met activiteiten zoals yield farming. Yearn.finance staat niet stil en is continue bezig met nieuwe producten en ontwikkelingen. De token van Yearn.finance heet YFI en is te verhandelen op Bitcoinmeester, Bitvavo en Litebit.

Yearn finance koers – De prijs van Yearn finance

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Yearn finance. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Yearn finance verwachting – De laatste Yearn finance koers

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

Zo is het team achter Yearn finance dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Yearn finance toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Yearn finance kopen of verkopen

Wil je Yearn finance kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Yearn finance kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Het bericht Yearn finance verscheen eerst op Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht