49% van investeerders verwacht bitcoin (BTC) prijs hoger dan $70.000

Een nieuwe enquête ondervroeg 2.000 Britse investeerders over cryptocurrencies en hun investeringsplannen in 2021. Het onderzoek, genaamd “The Great Cryptocurrency Report,” werd uitgevoerd door Parliament Street en gepubliceerd op 10 maart.

Uit het onderzoek blijkt dat 30% van de ondervraagde investeerders het gevoel heeft dat ze de boot gemist hebben en te laat zijn om nog in bitcoin (BTC) te investeren.

Een kwart van de ondervraagden meldt dat ze meer dan een miljoen pond hadden verdiend als al hun activa begin 2020 in bitcoin hadden geïnvesteerd.

31% verwacht dat de prijs van bitcoin nog dit jaar naar $70.000 zal stijgen en 18% denkt dat de prijs zelfs naar $100.000 zal stijgen voor eind 2021.

Van de ondervraagden meldt 29% dat zij nooit van plan waren om in crypto te investeren tot de recente bull-run van bitcoin die gepaard ging met bedrijven als PayPal, Tesla en MicroStrategy die de markt betreden.

Toch zegt 52% dat zij alsnog eerder in traditionele activa als goud en aandelen zouden investeren dan crypto en 55% meldt helemaal geen plannen te hebben om in crypto te investeren.

Onlangs hield Goldman Sachs ook een enquête onder zijn klanten. Hieruit bleek dat 40% van investeerders al in crypto zit en 61% verwacht dat hun investering in het komende jaar zal toenemen. Vergelijkbaar denkt ongeveer 22% dat bitcoin naar $100.000 zal stijgen.

The post Analyse: 49% van investeerders verwacht bitcoin (BTC) prijs hoger dan $70.000
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht