Radiostation SLAM! geeft met Nederlandse broker Bitcoin Meester een hele Bitcoin weg!

Het Nederlandse radiostation SLAM! staat de hele maand april in het teken van Bitcoin en in het kader van het thema geeft SLAM! met de Nederlandse cryptocurrency broker Bitcoin Meester een hele Bitcoin weg. Luisteraars van het radiostation die meespelen met ‘Het Wachtwoord’ maken namelijk kans op een hele unit van de meest populaire crypto die op dit moment ruim 46.000 euro waard is!

Van maandag 5 april tot en met donderdag 29 april wordt iedere dag Het Wachtwoord gespeeld en op 29 april zal de finale zijn en zal worden bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is van een hele bitcoin.

CEO van Bitcoin Meester, Mitchell Zandwijken, geeft aan dat de actie met SLAM! niet alleen een unieke move is voor de broker, maar ook voor de adoptie van cryptocurrency in z’n geheel.

Hoe toegankelijker we het kunnen maken, hoe sneller de crypto-economie zal groeien.

Aldus, Michell Zandwijken, CEO van Bitcoin Meester.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, geeft aan dat Bitcoin het gesprek van dag is en de munt dagelijks het nieuws haalt. De doelgroep van SLAM!, millennials, is er volgens Zuurveen volop mee bezig. Hij vervolgt:

Ik ben er trots op dat wij het eerste radiostation van Nederland zijn dat een bitcoin weg zal geven. De koers ligt nu op zo’n 46.000 euro en dit kan natuurlijk ieder moment stijgen. Nederlanders zijn gek op puzzelen en moeten een maand lang op zoek gaan naar het wachtwoord. Het wordt een spannend spel en we zullen flink uitpakken op radio en social.’

The post Analyse: Radiostation SLAM! geeft met Nederlandse broker Bitcoin Meester een hele Bitcoin weg!
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht