👑GIVEAWAY AANKONDIGING👑

Omdat Cryptory Course een half jaar bestaat,🥂 komt er in de loop van volgende week een giveway van jewelste. We kunnen nog niet teveel vertellen maar de prijzenpot is groot! Om de giveaway goed van de grond te krijgen zijn we in gesprek met een sponsor die bij wil dragen aan de promotie van deze giveaway.

De aankondiging van de giveaway zal in de vorm van een YouTube video en flyer bestaan. Vergeet alvast niet te abonneren op het kanaal van DutchCryptoTalk (https://www.youtube.com/channel/UCJ_CXlUv822ghBe35pVxTGw)✅

We willen deze YouTube video gaan sponsoren om zo het bereik van deze giveaway te vergroten, en om de Dutch Crypto Talk groep wat groter te maken ook! Om hier wat geld voor te verzamelen is er een eenmalige ludieke actie namelijk het volgende:

Aanstaande dinsdag 5 oktober van 20.00 – 21.00 is er een groepscursus voor 25 euro ipv de reguliere 50 euro! In deze groepscursus leg ik in korte tijd de basics uit van technische analyse, marktpsychologie en charten en tradingview. Een uur boordevol informatie waarmee je een stuk wijzer wordt!  En voor een klein prijsje in verhouding wat andere cursussen kosten!

De opbrengst van deze cursus zal volledig in de promotie van de giveaway worden gestopt. 

Heb je interesse ? Join dan het groepskanaal hieronder of mail naar cc@dutchcryptotalk.com

Rest volgt in de loop van volgende week! Succes:)

https://t.me/joinchat/8Nk8wtAo1ipmZWZk
^^ Groepje wat je kan joinen als je aanwezig bent!