Aavegotchi verwachting: Wat gaat de GHST koers doen?

De Tamagotchi is terug van weggeweest, maar deze stop je niet zo maar in je broekzak. Met Aavegotchi kan je door middel van Play2earn (P2E) geld verdienen terwijl jij speelt met je Gotchi. Dit project verbindt DeFi met NFT’s. 

Ik ga je in dit artikel uitleggen wat Aavegotchi is en waarom het een interessant project is. Ik kijk ook naar de Aavegotchi verwachting en de GHST voorspellingen voor de toekomst. 

Wat is Aavegotchi?

Aavegotchi is dus een P2E game. Het is een NFT waardoor elke Aavegotchi uniek is. Normaal zijn NFT’s onveranderbaar. Eenmaal in je bezit blijft jou NFT voor altijd hetzelfde. Dit is bij GHST niet. Op het moment dat jij eentje bezit kan je hem trainen. Door dit te doen krijgt jou Aavegotchi betere eigenschappen en wordt hij zeldzamer.

Je moet je Aavegotchi eten geven en ze moeten af en toe ook nieuwe kleren. Dit kost uiteraard allemaal tijd en hoe meer tijd je besteed aan je Aavegotchi hoe beter hij wordt. Nu kan je niet zomaar een Aavegotchi krijgen. Je moet je eigen unieke Gotchi oproepen uit een portal.

Door met de GHST coin te betalen krijg je een portal toegewezen waarin 10 Aavegotchi’s te zien zijn. Je kan hier maar 1 uitkiezen. De andere Gotchi’s verdwijnen en komen nooit meer terug. Je Gotchi begint met een standaard uitrusting die je later moet verbeteren om een hogere prijs te krijgen voor jouw Aavegotchi. 

Wanneer je een Gotchi koopt met je GHST tokens dan worden deze tokens in jouw Gotchi gestopt. Wanneer jij dus je Gotchi op een NFT marktplaats verkoopt zijn is hij dus in ieder geval zoveel waard als waarvoor je hem hebt gekocht. 

Nu is het trainen van je Gotchi belangrijk om zijn waarde te verhogen, maar je kan ook games spelen waarin je GHST coin kan verdienen. Nu lijkt het mij altijd interessant wanneer je geld kan verdienen met gamen, maar de hoogte van de GHST koers speelt wel een rol. Een hoge Aavegotchi koers kan zo maar betekenen dat er meer mensen een Aavegotchi kopen.

Een zo’n spel heet Rarity Farming. Belangrijk om te weten is dat dit spel vooral is gericht op de mensen die het best voor hun Aavegotchi zorgen. Degene die het enthousiastst omgaan met het ecosysteem worden het best beloond. Lukt het jou om je Aavegotchi zeldzaam te krijgen? Dan kan je daar prima mee verdienen. Sommige wearables worden verkocht voor 0,3 ETH. 

Aavegotchi koers

De Aavegotchi koers zien we voor het eerst op Coinmarketcap op 16 september 2020. Vooral in het begin maakte hij aardig wat duikelingen. Vanaf 2021 begon de koers wat te stijgen en werden de schommelingen daardoor ook groter. In de afgelopen 24 uur was het Aavegotchi koers verschil -0.43%. Met de huidige GHST koers staat Aavegotchi op plek 456 op Coinmarketcap.

De ICO heeft GHST bijna 9,5 miljoen dollar opgeleverd. Tijdens de ICO ging 1 GHST coin over de toonbank voor 0,20 dollar. Op dit moment staat de GHST koers op $ 1.72

Elke coin heeft een All Time High. De een hoger dan de ander en vaker verbroken, maar op het moment dat er een koers is kan je een ATH zien. Ook bij Aavegotchi. De All Time High van Aavegotchi is $ 2.34. Dit werd op August 14, 2021 behaald en dat is 64 dagen geleden.

De Aavegotchi waarde kan in een korte tijd grote sprongen maken. Om je eigen onderzoek te verbeteren kan je aanvullende data gebruiken. Hieronder zie je een Aavegotchi koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Aavegotchi verwachting 2021 – 2026

De toekoms van het project is moeilijk te voorspellen. Het is een jong project en er zijn nog niet veel andere projecten die DeFi en NFT combineren. Het is leuk om geld te verdienen met het spelen van een spel, maar is het spel leuk genoeg? Dit zal in de toekomst duidelijk worden.

De Aavegotchi prijs voorspelling hangt niet alleen af van het aantal gebruikers, maar ook van de markt. Het vertrouwen in blockchain moet nog steeds groeien en het is niet altijd even gebruiksvriendelijk. Zo moet je voor het bemachtigen van je Aavegotchi gebruik maken van twee blockchains. Hiervoor heb je een Bridge nodig. Dit is al veel uitzoekwerk voor veel mensen. 

NFT’s daarentegen hebben een grote sprong gemaakt en Aavegotchi springt in deze wereld door hun NFT’s ook nog eens interactief te maken. Wellicht wordt het net zo’n hype als vroeger op het schoolplein. Het is te hopen dat we geen oude mannen krijgen die huilen achter hun computer omdat hun Gotchi is overleden. 

Wanneer je zelf geld wil verdienen met dit spel, of je wilt gaan handelen in de GHST coin, dan is het altijd verstandig om goed eigen onderzoek te doen. Dit zal ook altijd mijn advies zijn. Wanneer je wilt handelen kan historische data een sterke indicator zijn voor je onderzoek. 

Het handelsvolume laat zien in hoeverre de markt vertrouwd in de coin. Hoe hoger het volume hoe meer geld erin wordt gepompt. Dit kan positief zijn voor je Aavegotchi waarde. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur was $ 20,430,034.

In de korte tijd dat Aavegotchi op de markt is heeft het al vele sprongen gemaakt. Koersstijgingen van meer dan 100% zijn geen rariteiten binnen de cryptowereld. De Aavegotchi verwachting voor 2021 kan nog normaal blijven, maar de Aavegotchi verwachting voor 2026 kan door het dak vliegen. Uiteindelijk kan je het nooit 100% zeker weten. De GHST token kan ook in de min komen te staan. 

* Currency in USD
Historical Price for Aavegotchi
Date Open Close High Low Volume

Aavegotchi coin

De GHST coin kan je altijd verhandelen, maar de coin is voor nog een aantal andere zaken belangrijk. Met de GHST coin kan je assets kopen voor de Gotchi. Nieuwe kleren of andere goederen die jouw Gotchi zeldzamer maken. 

Naast het kopen van wearables voor je Gotchi kan je de GHST tokens ook gebruiken om te stemmen. Het is namelijk zo dat uiteindelijk de community bepaald wat er met het project gaat gebeuren. Om bij die community te horen heb je GHST coins nodig. Je kan ook met GHST token spelletjes spelen en mini games winnen. 

Wanneer je GHST staked krijg je als beloning FERN tokens. Dit zijn tokens die je kan gebruiken om je Aavegotchi mee te upgraden.

FERN tokens kan je niet verhandelen, maar GHST zeker wel. Wanneer je coins wilt kopen kan het verstandig zijn om te kijken naar schaarste. Voor Aavegotchi zijn er op dit moment 55,488,508 GHST coins beschikbaar met een totale supply van 57,252,671 GHST. De totale market cap is $ 95,297,084.

Naast schaarste is de Aavegotchi prijs ook belangrijk. In de afgelopen 7 dagen is het verschil van de koers 3.05% geweest. Hiermee kan je je eigen Aavegotchi prognose vaststellen.

Het blijft altijd onzeker om de Aavegotchi prijs voorspelling vast te stellen. Koop sowieso niet zomaar een coin, maar lees en onderzoek er eerst veel over. 

Aavegotchi coin kopen

Iedereen zoekt naar het juiste instapmoment. Er zijn echter veel factoren die de Aavegotchi waarde doen veranderen. Hierdoor is het juiste instapmoment bijna onmogelijk. Zo kan een land opeens blockchain projecten verbieden, of blijkt het achteraf toch een scam te zijn. Aavegotchi prijs voorspellingen op het internet zijn vaak onzeker. Daarom is eigen onderzoek belangrijk.

Wanneer je door je eigen onderzoek overtuigd bent en je wilt daardoor GHST coins kopen, dan kan je dit doen op verschillende exchanges waaronder die van Bitvavo. Wanneer je nog geen account hebt kan je die gemakkelijk via deze link aanmaken

 1. Geld storten met iDeal
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Aavegotchi nieuws vandaag

Het Aavegotchi nieuws volgen kan verstandig zijn om in de gaten te houden wat er staat te gebeuren. Een slechte ‘krantenkop’ kan zo de GHST prijs doen dalen en dan wil je erbij zijn. Voor de korte termijn is het nieuws over GHST lezen belangrijk.

Kijk bijvoorbeeld eens op hun social media of volg nieuwssites die zich gespecialiseerd hebben in blockchain. Bijna elk project heeft een Twitteraccount. Dit kan een mooie start voor je zijn. Het is een actueel platform waardoor je altijd het laatste Aavegotchi nieuws hebt.

Het artikel Aavegotchi verwachting: Wat gaat de GHST koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht