Apollo currency lanceert DEX !!

KYC is iets wat niet iedereen leuk vind, diverse foto’s sturen van je ID kaart en soms ook een selfi naar een exchange om met je funds te kunnen traden. Onder de grote exchanges kennen we Binance als een van de exchanges waar je niet direct KYC hoeft te doen en dus tot 2 BTC per 24 uur mag verplaatsen. Ondanks dit zijn er diverse exchanges die plotseling KYC moesten invoeren waardoor gebruikers hun funds niet konden verplaatsen zonder eerst KYC te voltooien. Er komt daarom steeds meer vraag naar gedecentraliseerde platformen waarop gebruikers kunnen handelen zonder problemen ..en dus zonder KYC.

Op 1 april lanceert Apollo Foundation Gedecentraliseerde Exchange (DEX) geimplementeerd in de Wallet. De DEX maakt directe transacties tussen nodes mogelijk, wat betekent dat gebruikers real-time transacties in verschillende digitale valuta kunnen uitvoeren, hierover kan je meer lezen in de whitepaper.

De decentrale exchange kan een groot aantal gelijktijdige transacties verwerken en zal werken op basis van het FastApollo-protocol. Een gedecentraliseerde uitwisseling biedt gebruikers de mogelijkheid hun geld te beheren en belangrijke functies worden op blockchain gezet.Private trading word mogelijk gemaakt door geimplementeerde privacy protecol (Olympus 2.0 ) die uw IP niet traceerbaar maakt. Veilig, snel & geen KYC! ApolloDEX maakt gebruik van de beste technologie, waardoor de veiligheid en transparantie van de transactie wordt gewaarborgd. ApolloDEX lost de belangrijkste problemen op van cryptocurrency-markten, omdat ze geen enkel storingspunt hebben.

Voordelen van DEX

Gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen kunnen de beveiliging verbeteren omdat er geen andere partij aan te pas komt die beheer heeft over jou wallet. De enigste die controle heeft over uw wallet dat bent u zelf… En er is ook geen centrale server, hierdoor zijn gegevens van gebruikers beschermt tegen misbruik, diefstal of hacking.

Apollo gebruikers kunnen privé en anoniem blijven: er zijn geen KYC- of andere ID-vereisten op de DEX. En met IP Masking 2.0 kunt u ApolloDEX gebruiken in landen waar dergelijke services beperkt of verboden zijn zoals China.
Op 1 april zal de de decenterlized exchange beschikbaar zijn in de vault wallet (meest veiligste wallet), later in dit & volgend kwartaal volgt de rest van de implementatie. De eerste pairs zullen zijn: APL/BTC APL/ETH APL/PAX
Zie announcement graphic voor meer info

In Q2 zal er een implememtatie zijn van de nieuwe lay out en FastApollo protecol.

 

meer weten?
www.apolllcurrency.com

https://t.me/apollocommunity
Nederlandse Apollo chat
https://t.me/ApolloNL