Ark Invest CEO voorspelt BTC koers van $1 miljoen

Ark Invest, een Amerikaanse vermogensbeheerder, deed eerder dit jaar de voorspelling dat de koers van bitcoin in 2030 kan stijgen tot een astronomische hoogte van $1 miljoen. De CEO van Ark Invest en tevens een gigantische bitcoin (BTC) bull, Cathie Wood, deelt momenteel deze prijsvoorspelling.

BTC prijsvoorspelling

In een recent interview met Bloomberg gaf Wood aan dat ze denkt dat bitcoin op weg is naar de $1 miljoen in het jaar 2030. Volgens haar kunnen tegenslagen als het recente faillissement van FTX juist nuttig zijn, omdat ze laten zien welke projecten waardevol zijn:

‘’Soms moet je door een crisis heen om de overlevenden te zien. Bitcoin komt hier ruikend als een roos uit.’’

De CEO van de 11e grootste Amerikaanse exchange-traded fund (ETF) uitgever heeft eerder de verwachting gedeeld dat de BTC koers de $500.000 zou kunnen bereiken in de toekomst. De reden hoe Wood tot die $500.000 kwam was als volgt:

‘’Als instellingen over de hele wereld 5 procent van hun portefeuilles aan bitcoin zouden toewijzen, zou die toewijzing alleen al, en dit is slechts een van de vele use-cases die er zijn, ongeveer $500.000 toevoegen aan de prijs van bitcoin.’’

Ondanks de huidige berenmarkt heeft Wood haar voorspelling van de bitcoin koers in de lange termijn verdubbelt. Waar veel investeerders op dit moment juist angstig zijn over het koersverloop en de potentie van het digitale goud, wordt Wood alleen maar meer bullish.

GBTC blootstelling Ark Invest

Middels de crypto fondsen van Grayscale kunnen investeerders die liever niet direct crypto willen bezitten alsnog investeren in de nieuwe activaklasse. Je bezit dan een aandeel in een crypto fonds naar keuze. De prijsen van een aandeel komen echter niet helemaal overeen met de koersen van de cryptocurrencies.

Volgens data van The Block’s dashboard is GBTC momenteel verhandelbaar met een korting van bijna 43%. Ark Invest blijft haar posities echter hierin uitbreiden, aangezien het op 15 november en 21 november samen iets meer dan 450.000 aandelen heeft aangeschaft, ter waarde van meer dan $4 miljoen.

The post Analyse: Ark Invest CEO voorspelt BTC koers van $1 miljoen
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht