Metacade (MCADE) presale gelanceerd: is dit de volgende trending crypto in 2023?

Dit artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


In 2021 ging de prijs van Solana van ongeveer $2 naar meer dan $250 – een enorme stijging van ongeveer 17.500%. De golf van investeringen bracht tijdens het proces nogal wat nieuwe miljonairs met zich mee, en logischerwijs leidt dit ons naar de volgende vraag: wat wordt mogelijk een populaire crypto-token of utility-token in 2023?

In dit artikel kijken we naar een eye-opening platform genaamd Metacade (MCADE). Met de lancering van de presale, roept het een hoop discussie op via crypto-kanalen.

Wat is Metacade?

In wezen is Metacade de eerste community-arcade van Web3. Het is van plan het metaverse equivalent te worden van die opbeurende arcade waar jij en je vrienden uren in doorbrachten toen jullie nog jong waren (of die jullie op zijn minst zagen in geweldige films zoals Terminator 2).

Bij Metacade kun je rondhangen met je vrienden, een breed scala aan gloednieuwe games spelen en zelfs contact maken met leiders op het gebied van game-ontwikkeling – die misschien mensen zoals jij willen inhuren. Het is alles wat je van GameFi wilt, allemaal op één plek.

Het platform wordt aangedreven door het MCADE utility token, waarmee je op een echte manier met de hele community kunt communiceren en direct kunt profiteren van de groei van het Metacade-platform.

Metacade in 2023

Als je een geweldige utility token zoekt die het complete plaatje is, kan Metacade’s MCADE interessant zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom dit crypto-token klaar is voor een fantastisch 2023.

Games voor elke interesse

Andere metaverse projecten draaien om het bouwen van afzonderlijke, op zichzelf staande games met weinig ruimte of verbeeldingskracht voor uitbreiding in een later stadium. Metacade denkt een aantal slimme stappen vooruit door een ruimte te creëren waar je in de metaverse kunt gaan om niet slechts één – maar een spectaculaire reeks verschillende titels, allemaal op dezelfde plek te spelen.

Dit maakt Metacade in wezen een universeel platform dat een ultieme massale aantrekkingskracht heeft op een grote verscheidenheid aan gamers met allerlei interesses en achtergronden. Of het nu gaat om het organiseren van competitieve toernooien en evenementen voor hardcore gamers, of om juist wat relaxte, casual gaming aan te bieden – Metacade zet zich in voor alle categorieën en niveaus. De meeste andere Web3 GameFi en play-to-earn projecten kunnen niet iets vergelijkbaars aanbieden.

Web3’s GameFi Career Hub

Metacade maakt zich ook op om een ​​centraal ontwikkelingscentrum te worden waar ontwikkelaars van GameFi- en play-to earn projecten en vitaal talent bij elkaar gebracht kunnen worden. Als gamer heb je er misschien wel eens over nagedacht om tester, animator of ontwerper te worden en Metacade wil je daarbij helpen.

In de toekomst wil het platform zijn bereik uitbreiden. Door belangrijke wervingselementen van de ontwikkelingscyclus op te nemen, zijn er kansen om mogelijk een baan te vinden die rechtstreeks verband houdt met je interesses. Stel je voor dat je wordt beloond voor het spelen van test games waarin je geïnteresseerd bent – en dat allemaal zonder de omgeving waar je van houdt te verlaten.

Play-to-earn

Metacade zal ook zwaar play-to-earn-aspecten op zijn platform promoten, maar met een twist – in sommige opzichten is het meer te vergelijken met Contribute2Earn. Je kunt in wezen beloond worden voor alleen de interactie met Metacade en de bredere community eromheen.

De constructie play-to-earn kan bijvoorbeeld betekenen dat je wordt beloond voor het behalen van bepaalde doelen in games, of dat je zelfs een MCADE-cryptotoken of twee ontvangt voor het helpen schrijven van een constructieve beoordeling of playthrough voor een bepaald spel, waardoor gebruikers nog meer redenen hebben om terug te blijven komen naar Metacade.

Door de community, voor de community

Metacade is ook van plan om de volledige controle over het project over te dragen aan de community, zodra het zich heeft gevestigd als een echte leider in Web3-gaming. Sleutelrollen zullen worden overgedragen aan loyale leden van de community, zodat zij kunnen helpen het ontluikende project te brengen naar de plek waar de community het wil hebben.

Houders van het token krijgen na verloop van tijd ook een cruciale kans om te stemmen over belangrijke kwesties waarmee het platform te maken heeft. Dit maakt Metacade een uniek project dat 100% is gericht op de community op een manier die de meeste andere crypto-gamingprojecten tot nu toe niet hebben benaderd.

Metagrants

Metacade gaat zijn gebruikers niet alleen helpen bij het opzetten van hun nieuwe carrière in Web3-gaming, het gaat ook de essentiële ontwikkeling van Web3-games op zijn platform beveiligen, via een ingenieus programma genaamd Metagrants.

Metagrants bieden veelbelovende ontwikkelaars de nodige financiering om hun waanzinnige game-ideeën tot leven te brengen en te publiceren in de Metacade. De community kan stemmen op hun favoriete games, of op mogelijk functies die ze willen zien terwijl de ontwikkeling al aan de gang is. Financiering zal worden verstrekt met behulp van het native MCADE-crypto-token als transactievaluta. Metacade geeft iets terug aan de community en helpt tegelijkertijd om een collectie goede, verse nieuwe games naar de Metacade te brengen.

MCADE-presale net gestart

Op het moment van schrijven, is de MCADE-tokenpresale van Metacade eigenlijk nog maar net gelanceerd – dus er is nog steeds een fantastische kans om mee te doen!

Er zullen 1,4 miljard tokens beschikbaar zijn in 8 fasen – 70% van het totale aantal tokens. In de huidige Beta-verkoopfase kun je een 125 MCADE krijgen voor 1 USDT, maar dit zakt over elke fase – wat resulteert in 50 MCADE voor 1 USDT in de laatste fase.

Moet je investeren in Metacade?

Niemand kan de toekomst voorspellen. Daarom is het altijd belangrijk om een goede risicoanalyse te gebruiken voordat je een investering doet.

Maar dat gezegd hebbende, er is echt heel veel leuks aan Metacade en zijn MCADE-crypto-token. Als je kijkt naar het complete ecosysteem, dat de publicatie van een exclusieve reeks arcade-titels ondersteunt, binnen een echt democratische Web3-gaming community-hub, waar socializen, play-to-earn en zelfs professionele groei wordt aangeboden, heeft het platform genoeg om enthousiast over te zijn.

Nu de presale nog maar net van start gaat, is het misschien een mooi moment om het te onderzoeken. Neem hier deel aan de Metacade presale.


Dit artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Metacade (MCADE) presale gelanceerd: is dit de volgende trending crypto in 2023?
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht