In een recent interview legde Hayes uit dat zijn eerdere optiepositie voor Bitcoin, die hij kocht met het idee van een kortetermijncorrectie, niet het gewenste resultaat opleverde. Hij had verwacht dat Bitcoin zou dalen vanwege mogelijke bankproblemen, maar de markt reageerde anders dan hij had voorzien. Daarom heeft hij zijn positie gesloten en ziet hij nu een bullish trend voor Bitcoin in de rest van het jaar.

Verwachtingen voor Bitcoin

Hayes voorspelt dat Bitcoin tegen het einde van het jaar een all-time high van $70.000 zal bereiken. Hij wijst op de mogelijkheid van een nieuwe bankencrisis, vooral veroorzaakt door problemen in de commerciële vastgoedsector waar veel banken aan zijn blootgesteld.

Impact van monetaire maatregelen

Als reactie op mogelijke bankproblemen verwacht Hayes dat centrale banken massaal liquiditeit in de markten zullen pompen om de economie te ondersteunen. Hij is van mening dat deze maatregelen de prijs van Bitcoin positief zullen beïnvloeden. Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor $48.212, met een lichte daling in de afgelopen 24 uur.

The post Arthur Hayes draait zijn standpunt om en voorspelt nieuwe hoogtes voor Bitcoin appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!