Op deze pagina gaan we het hebben over BarnBridge. Iedereen die in crypto investeert weet dat hun portfolio er elke dag compleet anders uit kan zien. Vooral wanneer je veel coins in je portfolio hebt kan het zo met tientallen procenten dalen of stijgen. Met BarnBridge dek je deze risico’s.

We kijken ook naar de BarnBridge verwachting en de BarnBridge koers. Hoe de BOND waarde wordt bepaald door zowel de use-case als externe factoren bespreek ik ook. Hiermee hoop ik je een beter beeld te geven over de potentie van het project en de toekomstige waarde. Wat gaat de BarnBridge crypto doen?

Wat is BarnBridge?

BarnBridge is in het leven geroepen om de risico’s die investeren in cryptocurrencies met zich meebrengt te tokenizen. Door BarnBridge kunnen zowel individuele investeerders als grote instellingen flexibeler omgaan met de risico’s die ze nemen. Hierdoor hopen ze dat ook de wat conservatievere handelaren in crypto stappen. 

Voor de BarnBridge koers verwachting zou het natuurlijk mooi zijn wanneer de traditionele investeerders BarnBridge gebruiken voor het handelen in crypto. Het tokenizen van risicoblootstelling kan dus mogelijkheden bieden voor de conservatieve investeerder, maar ook voor de speculatieve handelaren door de volatiliteit te verhogen. 

Het platform maakt gebruik van SMART yield. Hiermee kunnen gebruikers volatiliteit van projecten zoals Compound of Aave verminderen. Dit doen ze door junior een senior tranche derivaten te introduceren. 

Jij kan hierdoor junior of senior tokens minten die overeenkomen met het onderliggende protocol (Aave, of bijvoorbeeld Compound). Als junior token houder bied je liquiditeit die de senior tokenhouders nodig hebben om een vast rendement te ontvangen. 

Hier zit een risico aan vast. Het is namelijk zo dat wanneer je junior tokens koopt terwijl de variabele rente daalt onder het niveau van de vaste rente van de senior token, dan heb je een schuldverplichting. Het kan ook de andere kant op gaan.

Junior token houders profiteren namelijk van het extra rendement wanneer de variabele rente hoger is dan de positie die de senioren hebben ingenomen. Volgens BarnBridge is de verwachting dat de juniorposities meer geld in een bepaalde pool hebben dan de seniorposities.

BarnBridge wil er voor zorgen dat dit niet alleen maar kan met rente, maar ze willen dit ook gebruiken om andere risico’s af te dekken. 

BarnBridge zorgt voor een platform waar gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot een beleggingsinstrumenten met een vaste rente. Hierdoor wordt de DeFi omgeving toegankelijker voor beleggers. Zelf een risicoprofiel uitzoeken draagt hier ook aan bij.

BarnBridge crypto

Wat doet de BarnBridge koers?

De BarnBridge koers wordt door veel verschillende factoren bepaald. Uiteraard moet het product een meerwaarde leveren, maar ook de markt an sich bepaald de BarnBridge waarde. Voordat ze de markt opkwamen en te zien waren op Coinmarketcap hebben ze 1 miljoen dollar opgehaald via ‘seed investors’. 

7.5% van de coins zijn daarvoor gebruik, wat betekent dat elke BarnBridge coin toen 1,33 dollar waard was. De BarnBridge koers staat nu op $ 5.31. De BOND koers heeft veel prijs schommelingen meegemaakt. In de afgelopen 24 uur was het verschil in prijs 0.27%. Hierdoor staat het project op plek 400 op Coinmarketcap.

De All Time High van BarnBridge is $ 185.69. Dit werd op October 27, 2020 behaald en dat is 709 dagen geleden.

Wanneer je meer onderzoek wilt doen naar de BarnBridge verwachting dan kan aanvullende BarnBridge data goed van pas komen. Hieronder zie je een mooie BarnBridge koersgrafiek.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wat is de BarnBridge verwachting 2022 – 2027?

BarnBridge heeft een idee dat nog niet echt bestaat in een wereld die enorm populair wordt. De DeFi wereld is groot en groeit met de week. Dat betekent echter ook dat andere grote bedrijven hun graantje mee willen pikken. Concurrentie is groot, maar met een werkend product kunnen ze de wat conservatievere gebruiker naar zich toe trekken.

Er zit in ieder geval een team achter BarnBridge die samen enorm veel ervaring hebben. In totaal werken er dik 14 mensen waaronder de oprichters, ontwikkelaars, vormgevers en financieel adviseurs. Naast het team hebben ze twee investeerders die voor de liquiditeit zorgen op het platform. ParaFi capital en Fourth Revoluition Capital zijn de investeerders.

Mocht je nu geïnteresseerd zijn geraakt in de BOND coin, dan kan je voor je eigen onderzoek het handelsvolume in de gaten houden. Dit kan namelijk een indicator zijn van de potentie van de markt. Hoe hoger het volume hoe meer mensen er in handelen. Het handelsvolume van BarnBridge was in de afgelopen 24 uur $ 6,331,226.

Wanneer je liever kijkt naar de langere termijn, dan kunnen de koersstijgingen in het verleden interessant zijn. De BarnBridge verwachting voor 2022 kan dan wellicht nog relatief rustig zijn terwijl de BarnBridge verwachting voor 2027 hoog kan uitvallen. Soms stijgen coins met meer dan 100%. Het is en blijft echter altijd gissen hoe de markt er voor staat over 5 jaar.

Historische BarnBridge koers data vind je hieronder.

* Currency in USD
Historical Price for BarnBridge
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de BarnBridge coin?

De BarnBridge coin is een ERC-20 coin. Dit betekent dat BarnBridge op het Ethereum netwerk draait. Wanneer je BOND crypto bezit kan je meebeslissen over de toekomst. Daarnaast kan je de coin staken en uiteraard ook mee handelen op verschillende exchanges.

De BOND coin kan net zoals vele andere coin een nieuwe All Time High bereiken. Er gaat ontzettend veel geld om in de DeFi wereld en waarschijnlijk groeit de markt alsmaar door.

De BarnBridge prognose kan voor een deel bepaald worden door de hoeveelheid al uitgegeven coins. Wanneer er schaarste ontstaat kan de BarnBridge crypto verwachting gaan stijgen. Voor BarnBridge zijn er op dit moment 9,766,475 BOND coins beschikbaar met een totale supply van 10,000,000 BOND. De totale market cap is $ 51,729,914.

BarnBridge voorspellingen op het internet zijn niet altijd te vertrouwen. Zo weet je vaak niet hoe de BarnBridge prijs voorspelling tot stand is gekomen. Welke factoren worden meegewogen en hoe accuraat is het eigenlijk. Waar je voor je eigen onderzoek wel naar kan kijken is het verschil in BarnBridge koers de afgelopen 7 dagen. Dit was 2.76%.

Investeer je liever voor de lange termijn, dan is het verstandiger om verder vooruit te kijken. Niets is met zekerheid te zeggen. Wees dus voorzichtig en lees je goed in. 

Waar BarnBridge kopen?

Zoals ik al eerder aangaf zijn er veel factoren die de BarnBridge prijs beïnvloeden. Daarnaast is het juiste instapmoment vaak lastig en kan je je afvragen of je daarop moet wachten. Uiteindelijk is het jouw geld en jouw keuze. Online BarnBridge prijs voorspellingen zijn niet altijd te vertrouwen. 

Mocht je na je eigen onderzoek geïnteresseerd zijn in BOND dan kan je via meerdere exchanges de BOND coin kopen waaronder die van Bitvavo. Als je hier nog geen account hebt kan je dat hieronder makkelijk aanmaken.

Exchange Omschrijving Rating
Bitvavo (Onze aanrader!☝) De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5 Bezoek exchange
eToro Grootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst! 4,2/5 Bezoek exchange
Binance De grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s 2/5 Bezoek exchange

Het laatste BarnBridge nieuws

BarnBridge nieuws vandaag volgen of het BarnBridge nieuws van gister nog even doornemen kan verstandig zijn. Veranderingen zijn snel gemaakt. Zo zijn overheden over de hele wereld nog steeds niet altijd gewend aan crypto. Het verbannen van minen of het lanceren van nieuwe projecten kan invloed hebben op de prijs. 

Het laatste BarnBridge nieuws volgen is dus geen overbodige luxe. Voor Zulk nieuws kan je social media erbij pakken of de eigen website bezoeken. Twitter is altijd een sterk medium als het gaat om het laatste BarnBridge nieuws. 

Het artikel BarnBridge verwachting wat doet de BarnBridge crypto? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!