Basic Attention Token prijs stijgt met 30%, wat drijft deze stijging aan?

De koers van Basic Attention Token (BAT) is in de afgelopen 24 uur met meer dan 30% omhoog geschoten. De coin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $1,37 per stuk en is al ongeveer 200% gestegen sinds de dip in juli. BAT is een token dat een op blockchain gebaseerd digitaal advertentieplatform aanbiedt. Gebruikers kunnen hier automatisch alle advertenties uitzetten mochten zij niet geïnteresseerd hierin zijn.

Wanneer gebruikers aangeven wel reclame te willen zien worden zij hier ook voor beloond. De beloning zullen zij ontvangen in de vorm van Basic Attention Tokens. Deze tokens zullen direct naar hun wallet gestort worden. Op dit platform worden gebruikers dus beloond voor hun aandacht en adverteerders krijgen een beter rendement op hun advertentie uitgaven. Een win-win dus! 

Integratie Solana

De laatste paar weken is BAT al hard aan het stijgen. De stijging is gedreven doordat Basic Attention Token heeft aangekondigd dat zij met Solana Labs gaan werken en de Solana blockchain in hun browser gaan integreren. Het netwerk van Solana is namelijk zo snel dat er ongeveer 50.000 transacties per seconde verwerkt kunnen worden. Dit is vergelijkbaar met het aantal transacties per seconde dat een partij als Visa verwerkt. Daarnaast is een groot voordeel hiervan dat de kosten hierdoor erg laag liggen. Iedereen die een Ethereum (ETH) transactie heeft gedaan kan zeggen dat zij nog net geen nier uit hun lijf moesten verkopen om de transactiekosten te betalen. Solana’s transactiekosten kunnen in sommige gevallen $0,001 per transactie kosten. Erg laag dus!

Technische analyse BAT

Het ziet er voor BAT op dit moment goed uit. Er is een nieuwe steun gevormd op een niveau waar eerst weerstand is gemaakt, namelijk rond de $0,97. Op dit moment heeft de koers wel moeite met het doorbreken van $1,45. BAT is tot nu toe drie keer hard omhoog gegaan maar heeft dit niveau nog niet weten te doorbreken de afgelopen weken. Mocht de coin hier wel doorheen breken dan kunnen we omhoog kijken naar $1,58.

The post Analyse: Basic Attention Token prijs stijgt met 30%, wat drijft deze stijging aan?
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht