Bitcoin analisten voorspellen dat BTC koers verder zakt

Het afgelopen weekend hebben we flinke rode cijfers voorbij zien komen op de cryptocurrency markt. Uit data van Glassnode blijkt dat investeerders ongeveer $7 miljard verlies hebben gemaakt door deze crash.

De nummer 1 cryptocurrency ter wereld, bitcoin (BTC), zakte hier zelfs nog onder de vorige all-time high rond de $20.000, een niveau dat we sinds 2020 niet meer hadden gezien. Toch steeg de koers vrij snel en staat op het moment van schrijven op $21.500. Toch is nog niet iedereen overtuigd van het feit dat bitcoin weer omhoog lijkt te willen.

In een interview met CNBC liet Tom Farley, oud-president van de NYSE Group, weten dat hij denkt dat bitcoin naar de $17.000 zal gaan. De bodem die we onlangs gezet hebben is volgens hem slechts een goede korte termijn bodem en een goed moment om weer in te stappen.

Farley is echter niet de enige analist die een verdere daling voor de nummer 1 cryptocurrency ter wereld niet uitsluit.

Gareth Soloway, chief market strategist bij InTheMoneyStocks.com, heeft aangegeven dat bitcoin nog goed op schema is naar een correctie die onder de $20.000 uit zal komen ondanks de stijgende koers.

Hij geeft aan dat er nog een mogelijke daling aan zit te komen die veroorzaakt is door het macro economische plaatje die we op dit moment nog op de markt zien.

“Het is belangrijk om te erkennen dat het heel goed mogelijk is dat we onder de $10.000 kunnen gaan. <…>Je zou liever niet zien dat de dieptepunten van 2018 en 2019 worden weggenomen, die rond de $3.500 lagen. Afgezien daarvan, deze nieuwe ongekende omgeving voor crypto, vanwege de Fed en wat ze doen, en ze trekken geld uit en zuigen het uit het systeem, je moet verwachten dat het een zeer moeilijke rit zou kunnen zijn, ” zei hij

Bitcoin voorspellingen analisten van Crypto Insiders

Gisteren hebben onze analisten weer een nieuwe analyse gedeeld over bitcoin in de Discord omgeving van Crypto Insiders. Hierin zagen we dat de entry van onze vorige analyse perfect is geraakt en dat we naar boven richting ons target kunnen stijgen.

Ook reageerde de koers duidelijk op de door ons opgestelde dynamische support lijnen. Door deze analyse hebben we een korte en middellange termijn doelstelling kunnen maken.

Voor de volledige analyse en alle waardes en prijsniveaus die bij de analyse horen kan je een kijkje in de Discord omgeving nemen. Hier staat alles duidelijk beschreven. Ook kan je via deze weg in contact komen met onze analisten die al je vragen kunnen beantwoorden.

The post Analyse: Bitcoin analisten voorspellen dat BTC koers verder zakt
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht