Bitcoin (BTC) koers breekt verder uit, maar deze altcoin steelt weer de show met stijging van +40%!

De bitcoin (BTC) koers heeft gisteravond weer een nieuwe stap omhoog gezet! De weerstand waar bitcoin de afgelopen dagen de druk opvoerde werd gebroken, maar de bulls hebben alsnog een flinke klus te klaren. Daarbij valt het handelsvolume ook nog enigszins tegen. Desalniettemin kleurt de markt groen, maar welke altcoin steeg de afgelopen 24 uur het hardst?

Bitcoin (BTC) koers RSI breekt boven neerwaartse trend uit

De afgelopen paar dagen hikte bitcoin tegen de weertsandszone bij $32.800 aan. In dit prijsgebied bevinden zich een aantal belangrijke punten. Zo vinden we hier de 200-Moving Average (MA) op de 4-uurs grafiek en de middellijn van de Bollinger Bands op de dagelijkse grafiek. Daar stapten de bulls gisteren uiteindelijk overheen.

Dit leed tot een versnelling die de koers ongeveer 5% liet stijgen. Een lokale piek werd neergezet bij $33.950. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $33.697 op crypto exchange Coinbase. Met de versnelling zagen we een aantal interessante ontwikkelingen.

Will Clemente, een bekende analist, deelde vlak nadat de daily candle sloot een grafiek met daarbij de tekst: “Bitcoin Daily RSI is officieel uit een weerstand van 7 maanden gebroken.”

De pijlen zijn nu gericht op het volgende obstakel; de $34.000. Lukt het de bulls deze zone te heroveren dan kan de 50-dagen MA bij $34.322 vervolgens voor weerstand zorgen.

Ethereum (ETH) stijgt met bitcoin mee, maar rest van top 10 stabiel

Vooralsnog doen niet alle altcoins in de top 10 mee aan de versnelling die gisteravond begon. Ethereum (ETH) is een van de weinige die met vergelijkbare percentages in de plus staat. ETH stijgt 3,1% in waarde en bevestigt hiermee de uitbraak boven de $2.000.

Binance coin (BNB) wist de afgelopen 24 uur met 2,3% in waarde te stijgen en bevindt zich hiermee nu vlak boven $300. Cardano (ADA) staat 1,6% in de plus en is $1,20 waard.

De grootste stijger is opnieuw axie infinity (AXS). De altcoins steeg met 40% en staat hiermee over de afgelopen 7 dagen met maar liefst 120% in het groen. AXS is hiermee veruit de hardste stijger van de top 100. De tweede grootste stijger is THETA (THETA) met 19%.

The post Analyse: Bitcoin (BTC) koers breekt verder uit, maar deze altcoin steelt weer de show met stijging van +40%!
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht