Bitcoin (BTC) probeert het nog eens – THETA Fuel (TFUEL) stijgt +85%! Wat zat erachter?

Precies 24 uur geleden leek bitcoin (BTC) goed op weg te zijn om richting de huidige all-time high (ATH) te stijgen. Die stijging werd echter vlak onder dit prijsniveau afgestopt. Vandaag werd uiteindelijk steun gevonden en kon bitcoin opnieuw stijgen. Gaan we dit keer wel de $60.000 aantikken?

Bitcoin (BTC) vindt steun bij $54.500

Bitcoin zette eind februari de stijging in waarmee de koers weer boven de $50.000 kon stijgen. Gisteravond kwam de BTC prijs zelfs op slechts 2% van de huidige recordprijs te liggen. Een aanval op die ATH leek er dus in te zitten. Maar helaas was dat gisteren nog niet het geval. De koers zakte namelijk terug nadat het een lokale high van $57.400 neerzette.

Sinds gisteravond zakte bitcoin hierdoor weer wat in waarde om in de ochtend bij $54.500 steun te vinden. Naast het feit dat bitcoin hier in het verleden vaker weerstand en support vond, bevindt zich op dit prijsniveau ook de middellijn van de Bollinger Bands op de 4-uurs grafiek. Na steun te hebben gevonden lijken de bulls nu nog een poging te wagen om de ATH te bereiken.

Hierbij is het van belang dat de koers dit keer wel doorzet. Zo begint het handelsvolume weer iets af te nemen. Mocht de koers opnieuw niet door de gister behaalde high weten te breken dan zou daarnaast op de 4-uurs grafiek een bearish divergence gevormd kunnen worden.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $56.686 op cryptocurrency exchange Coinbase. Op dit moment is het dus belangrijk om de weerstand bij $57.500 in de gaten te houden. Hierboven komt de ATH bij $58.367 in zicht. Mee kletsen over de koers? Word dan lid van onze gratis Telegram-groep!

THETA tokens doen het bijzonder goed

Bij de altcoins zien we dat zowel THETA Fuel (TFUEL) en THETA (THETA) het goed doen! TFUEL is zelfs de grootste stijger van de hele markt. De nummer 48 staat over de afgelopen 24 uur maar liefst 85% in de plus. THETA steeg 30% in waarde. THETA is het governance token en TFUEL is het utility token van het THETA ecosysteem. Beide altcoins lijken te profiteren van de hard fork die gisteren plaatsvond. Daarnaast staat ook nog de lancering van het mainnet op het menu!

The post Analyse: Bitcoin (BTC) probeert het nog eens – THETA Fuel (TFUEL) stijgt +85%! Wat zat erachter?
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht