Zoon van Bitcoin (BTC) criticus Peter Schiff gaat all-in op bitcoin

In een ironische wending heeft de zoon van de bekende bitcoin (BTC) criticus Peter Schiff alles ingezet op bitcoin. Spencer Schiff heeft zijn gehele portefeuille omgezet in de cryptocurrency, meldt zijn vader 10 maart op Twitter:

“Mijn zoon Spencer Schiff ging all-in op Bitcoin bij de vorige daling onder $50.000. 100% van zijn portefeuille zit nu in Bitcoin. Hij verkocht de laatste van zijn zilveraandelen om het geld op te halen. Als mijn eigen zoon zo gehersenspoeld is, stel je dan eens voor hoe kwetsbaar de meeste kinderen zijn.”

De bitcoin community reageert natuurlijk met veel enthousiasme over de ironie. Anthony ‘Pomp’ Pompliano, een bekend figuur in de crypto-industrie, zegt dat in ieder geval iemand nu in de Schiff familie zijn vermogen dit jaar zal zien groeien.

Schiff zegt dat hij zijn zoon zou moeten onterven om te voorkomen dat hij zijn zuurverdiende geld aan bitcoin verspild, al zal de goudvoorstander dat waarschijnlijk niet al te serieus bedoelen. Of wellicht is het allemaal een spelletje, zo had onlangs iemand een algoritme gemaakt die bitcoin koopt elke keer als Schiff over bitcoin tweet en na 72 uur weer verkoopt. Sinds mei zou de robot 203 transacties hebben uitgevoerd met een jaarlijks rendement van maar liefst ongeveer 1000%!

The post Analyse: Zoon van Bitcoin (BTC) criticus Peter Schiff gaat all-in op bitcoin
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht