Bitcoin Meester komt met stop loss order en buy order functie

Bitcoin Meester komt met stop loss order en buy order functie

Iedereen weet onderhand de stop loss en buy order functies te vinden op de welbekende exchanges. Maar bij Nederlandse brokers/exchanges waren deze nog niet te vinden. Tot vandaag! Bitcoin Meester heeft als eerste Nederlandse exchange de stop loss limit order en de buy order functies volledig geïmplementeerd op de website. Dit is toch redelijk uniek.

Wat zijn stop loss en buy order functies?

Het is vanaf nu dus mogelijk om aan risicomanagement te doen. De stop loss order dient ertoe verliezen te beperken. De vooraf ingestelde order zorgt ervoor dat je van te voren weet wat het maximale verlies is die geleden kan worden.

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met een stop loss order. Stel, je koopt 1 NEO van ter waarde van € 14,-. Je kan bij Bitcoin Meester instellen dat als de waarde onder de 11 euro daalt, je de munt wil verkopen voor € 11,-.

En de buy order dan? Stel, je wilt een Bitcoins of een deel daarvan kopen, maar de huidige prijs is naar jouw mening te hoog, je wilt er € 3000,- voor betalen. Je kan dit bedrag ingeven voor één Bitcoin. Zodra de koers is gezakt naar de opgegeven waarde dan wordt er automatisch gekocht. Na dit te hebben ingesteld hoef je niet meer ingelogd te zijn bij Bitcoin Meester.

Cryptocurrency’s kopen bij Bitcoin Meester?

Aanmelden op Bitcoin Meester

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Bitcoin Meester.
Stap 2: Klik op “Open een account”.
Stap 3: Voer jouw persoonlijke gegevens in gevolgd door “account aanmaken”.  Binnen enkele seconde krijg je een activatiemail in de door jou ingevulde e-mail.

Het verificatie proces

Als je bij Bitcoin Meester een account aanmaakt kun je wekelijks zonder verificatie 100 euro per week aan cryptocurrency aanschaffen. Wil je dit verhogen dan moet je jouw rekening verifiëren. Hierdoor krijg je een limiet van 1500 per week. Zo tevreden met Bitcoin Meester, en wil je een nog hoger limiet. Dan is een identiteitsverificatie vereist.

Coins kopen en versturen naar een exchange.

Stap 1: Ga naar de site van Bitcoin Meester en log in met jouw persoonlijke gegevens.

Stap 2: Het is bij Bitcoin Meester noodzakelijk om eerst krediet op het account te zetten. Klik hiervoor op de homepagina op Euro’s storten. Voer jouw gewenste bedrag in en betaal met IDEAL. Binnen enkele seconden verschijnt jouw krediet op het account.

Stap 3: Wanneer jij tegoed op jouw account hebt gezet kan je via “munten kopen” de cryptocurrency kiezen die je wil aanschaffen. Bitcoin Meester biedt een groot assortiment van coins aan. Hou er wel rekening mee dat het goedkoper is om groot aan te schaffen in plaats van een paar keer klein in verband met de transactie kosten.

Stap 4: De Bitcoin moet je sturen naar een wallet address van de exchange. Hoe je aan dit Bitcoinadres komt is HIER te vinden. Kopieer jouw Bitcoin walletaddress en plak deze bij Bitcoin Meester waar ze vragen om Bitcoin adres. Je kan er ook voor kiezen om de coins op Bitcoin Meester te laten staan.

Kom je er toch niet uit?

Neem dan even contact met Bitcoin Meester op.
085 007 6000
helpdesk@bitcoinmeester.nl