Neo Hackaton en Workshop in Nederland

Neo Hackaton en Workshop in Nederland

NEO Blockchain Hackathon – Rotterdam & Delft

Het is wat kort dag maar we willen jullie deze workshop en hackaton niet laten ontgaan. Neo hackaton is bezig met een mini tour in Europa en zal beginnen in Nederland. Na Nederland zullen ze verder gaan in Berlijn en Zurich. De hackathon is bedoeld om het gebruik van Go-taal en smart contracts te schrijven. Of je nu een doorgewinterde ontwikkelaar bent, junior coder in technische universiteiten, UI / UX-ontwerper of een fervent NEO-investeerder, je kan zo mee doen. Wilt u meer weten over NEO Blockchain-ecosysteemupdates? Doe mee met onze workshop op 20 oktober in Rotterdam of Hackathon-presentaties op 21 oktober in Delft.

* Gratis NEO T-shirts en catering.

Evenement info

20 Oct. : KPN Head Office Rotterdam (Koninklijke KPN N.V Wilhelminakade 123 3072 AP Rotterdam)
21 Oct. : Delft University of Technology (X Tu Delft, Mekelweg 8-10, Delft)
Kaart verkoop (gratis)
Hackathon extra informatie
Vragen? stel ze via https://discord.io/neo

Neo Bounty Programma

Om meer mensen, met name studenten aan te moedigen om actief deel te nemen aan deze Hackathon zijn er uitgebreide codeeronderwerpen:
– NEP (NEO Enhancement Proposals)
– NEO 3.0
– Go een smart contractecosysteem
– Ontwikkeling van de gemeenschap van NEO in Nederland
Alle deelnemers krijgen minimaal 10 GAS en geen plafond voor de prijs!

Hackathon-prijzen

Eerste prijs – 500 NEO (1 team)
Tweede prijs – 450 GAS (1 team)
Derde prijs – 300 GAS (3 teams)
Mystery Prize (afhankelijk van het ingezonden werk)

20 oktober (zaterdag) Rotterdam

We geven een workshop en laten zien hoe je een slim contract kunt schrijven in Golang. 11:00 uur zal de deadline zijn voor het finaliseren van teams en teamconcepten.
Workshop en begeleiding:
09:00 Registratie
09:30 Welkomsttekst, intro NEO Smart Economy
10:00 Workshop en begeleiding
11:00 Start sprint
22:00 Rapportresultaten / feedbacksessie rapporteren

21 oktober (zondag) TUDelft

De deadline is 13:00 uur. Na het indienen van je werk heeft elk team een presentatie van 10 minuten om te pronken met de juryleden en collega’s over hun werk. Ze zullen u een projector leveren. Winnaars worden gekozen door de juryleden en aangekondigd wanneer consensus wordt bereikt.

Presentatie en Award
10:00 Registratie en eindsprint
13:00 Teampresentaties (10 minuten per team)
16:00 Awards Aankondiging
17:00 Netwerk en drankjes

Juryleden

Alexakis Lefteris, KPN
Technical Specialist of KPN CTO Technology Labs
Expertise on mobile core related projects about telecommunication
 

Peter Lin
Director of R&D NEO Global Development (NGD)
One of the early NEO developers

 

 

 

 

 

 

 

 

Anthony De Meulemeester
Distributed systems engineer / Creator of NEO-GO (VM, complier, Node)
Master degree in computer science engineering. Have an impact on the world through technology

organisatoren

NEO Global Development (NGD)

NEO Global Development (NGD) is een organisatie die werd opgericht door de NEO Foundation (NF) in maart 2018. Het doel is om zich te concentreren op de uitvoering van NF-strategieën rond technologische R & D, marketing en gemeenschapsontwikkeling. Omdat NEO een internationaal open-source blockchain-project zonder winstoogmerk is en op zoek is naar interactie en samenwerking met de internationale gemeenschap, zal NGD namens NF contact onderhouden met organisaties en leden van de gemeenschap. NGD zet zich in voor het realiseren van de visie van NEO: de implementatie van de NEO Smart Economy, een nieuw economisch model dat wordt gestimuleerd door technische innovatie en de convergentie van maatschappelijke krachten.

KPN

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. We bedienen een groot aantal uiteenlopende klantengroepen in binnen- en buitenland met ons brede assortiment producten en diensten onder verschillende merken. Van cloudservices tot mobiele oproepen. Dit zijn onze zaken in één oogopslag.

TUDelft Blockchain Lab

Blockchain-Lab, gevestigd aan de Technische Universiteit Delft, is een van de grootste onderzoeksgroepen in Europa, bestaande uit onderzoekers uit verschillende disciplines, waaronder gedistribueerde systemen, cyberbeveiliging, ethiek, economie en recht. Het multidisciplinaire team richt zich op fundamentele onderzoeksvragen en de ontwikkeling van software van voorgestelde oplossingen die in de praktijk moeten worden getest. Het lab was betrokken bij verschillende nationale en internationale projecten en heeft sterke banden met de Nederlandse Blockchain Coalitie.