Bitcoin weer terug richting $60.000, Ethereum vestigt nieuw record boven $4.100 en meer stijgers vandaag

De cryptocurrency markt kleurt mooi groen vandaag en de totale marktkapitalisatie staat nu alweer boven $2,6 miljard. Voor de rest tonen de meeste koersen vergelijkbare bewegingen als in de afgelopen paar weken.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) klimt langzamerhand weer richting $60.000. Gisterenmiddag kwam de koers nog even bij $56.500 uit, maar vanochtend tikte bitcoin twee keer $60.000 aan na een stijging van 6%. Dat is het hoogst in meer dan drie weken. Toch lijkt de weerstand rond $60.000 voor nu wellicht nog een brug te ver zijn. Op het moment van schrijven zakt bitcoin weer onder $59.000 en gaat de koers weer richting $58.000. Toch ziet bitcoin er weer meer bullish uit vandaag dan in weken.

Ethereum (ETH)

De enorme rally van Ethereum (ETH) zet gewoon door. Gisteren bereikte de ether koers net niet de $4.000, maar vanochtend brak ether hier zonder moeite doorheen. De ether koers vestigde vanochtend een nieuw record van $4.140, ook na een stijging van 6% in de nacht.

Het lijkt erop dat de koers hier goed stand weet te houden, het is dus goed mogelijk dat ether vandaag nogmaals een nieuwe all-time high (ATH) gaat neerzetten.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) vestigde gisterenmiddag al een nieuwe ATH van $1,82. Dit record werd gedurende nacht vier keer evenaart, ook weer vanochtend. Gaat het ADA nog lukken om later vandaag door deze weerstand te breken of is deze voorlopig nog te groot?

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) verloor 35% van zijn waarde na het gastoptreden van Tesla CEO Elon Musk tijdens Saturday Night Live. Daarna kreeg de koers toch weer een boost door een aankondiging van SpaceX die een maanmissie met Dogecoin gaat financieren.

Grootste stijgers

We zien vandaag zeer weinig tokens diep in het rood staan. Onder de grootste stijgers zien we vandaag weer enkele usual suspects. Telcoin (TEL) stijgt weer met 25%, stellar lumens (XLM) 20%, litecoin (LTC) 16% en fantom (FTM) en lisk (LSK) met 15%. Daarnaast zien we ook weer enkele exchange tokens het vandaag goed doen; huobi token (HT) en okb (OKB) staan beide bijna 20% in de plus.

The post Analyse: Bitcoin weer terug richting $60.000, Ethereum vestigt nieuw record boven $4.100 en meer stijgers vandaag
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!