De Nederlandse crypto exchange Bitvavo heeft de memecoin floki (FLOKI) toegevoegd aan zijn platform. Het is de tweede memecoin die het handelsplatform deze week toevoegde. Het zegt hiermee tegemoet te komen aan de wensen van zijn gebruikers.

Nog geen account bij Bitvavo? Klik op deze link en ontvang een €10 gratis airdrop.

Bitvavo voegt Floki toe

Floki is een memecoin die te vergelijken is met andere crypto zoals dogecoin (DOGE), shiba inu (SHIB) en pepe (PEPE). De naam Floki is tevens gebaseerd op een Shiba Inu-hond, in dit geval de hond van meme-koning en Tesla CEO Elon Musk.

Het project surft niet enkel op het feit dat het dezelfde naam draagt als de hond van Musk. Het bouwt namelijk ook aan verschillende oplossingen, waaronder applicaties binnen decentralized finance (DeFi) en een game gebaseerd op NFT’s.

Zoals altijd is een waarschuwing hier op zijn plek. Memecoins zijn steeds populairder geworden, echter zijn ze nog altijd zeer volatiel. Het investeren in dit soort crypto brengt dan ook extra risico’s met zich mee.

Goed nieuws voor LiteBit gebruikers

Dat Bitvavo Floki heeft toegevoegd is goed nieuws voor FLOKI-bezitters met een account bij LiteBit. De Nederlandse broker besloot onlangs om de deuren te sluiten. Het koos Bitvavo als partner, wat betekent dat klanten hun crypto-tegoeden zo makkelijk mogelijk naar Bitvavo over kunnen hevelen. Deze samenwerking dient nog wel goedgekeurd te worden door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

LiteBit-klanten met FLOKI in hun portfolio maakten zich echter zorgen over het feit dat Bitvavo FLOKI niet in het assortiment had zitten. Dat is nu dus wel het geval waarmee klanten hun FLOKI gewoon over kunnen zetten.

Nog geen account bij Bitvavo? Ontvang €10 gratis tegoed wanneer je een account aanmaakt. Claim jouw €10 via deze link.

De afgelopen periode heeft de Nederlandse exchange veel nieuwe cryptocurrencies toegevoegd. De meeste recente toevoeging was die van memecoin PEPE.

The post Analyse: Bitvavo voegt FLOKI toe, tweede memecoin in een week
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!