Cardano (ADA) nadert $2, analist verwacht $5 – Zijn wij Nederlanders de oorzaak?

Cardano (ADA) doet het de afgelopen tijd goed. De koers nadert zelfs de $2 nadat gisteren een all-time high (ATH) ruim boven de $1,80 werd neergezet. Uit data van Google Trends blijkt dat wij Nederlanders zo maar eens een groot aandeel in deze stijging kunnen hebben.

Maar eerst de ADA koers! Die staat sinds een week geleden dik 40% in de plus. Het momentum lijkt vooral voort te vloeien uit de verschillende aankondigingen die het project onlangs deed. Zo zal het in Afrika gaan helpen met het verstrekken van digitale identiteiten. Hierover lees je in deze column meer.

Cardano begon 2021 met een prijs van $0,17. Met een stijging van bijna 1.000% is ADA een van de best presterende cryptocurrencies op de markt. En dat terwijl het netwerk eigenlijk nog niet volledig operationeel is. Smart contracts moeten namelijk nog worden geactiveerd.

Prijsvoorspellingen voor ADA komen vaak voorbij en moeten ook altijd met een flinke korrel zout genomen worden. Niemand weet namelijk wat een koers zal gaan doen in de toekomst, tenzij je een glazen bol hebt natuurlijk. Benjamin Cowen, een bekende analist, zei onlangs tegen Altcoin Daily een prijs van $5 tot $10 te verwachten:

“Ik denk dat in het grote geheel van de marktcyclus het veel hoger zal gaan dan waar het nu is. Als ik een bedrag zou moeten noemen, zou ik zeggen dat ergens tussen de $5 en $10, mijn gok ligt … Als ik het mis heb omdat het hoger gaat dan $10, is dat iets waarvan ik het niet erg vind dat ik het mis heb.”

Nederland is het meest geïnteresseerd

Een ander opvallend feit is het zoekvolume op Google. Dat is volgens Google Trends namelijk het grootst in Nederland! De top 5 met de meeste interesse in het project bestaat daarnaast volledig uit Europese landen.

The post Analyse: Cardano (ADA) nadert $2, analist verwacht $5 – Zijn wij Nederlanders de oorzaak?
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht