Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van solana (SOL) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse SOL koers

De koers van solana is na de flinke stijging in de eerste weken van het jaar aan het consolideren. Desondanks behaalde de koers steeds hogere pieken en er volgt mogelijk nog eentje, melden de analisten van Crypto Insiders. Daarna verwachten zij echter een forse correctie, maar dat opent ook deuren voor nieuwe instapmogelijkheden.

“Solana blijft, hoewel traag, stijgen naar nieuwe hoogtepunten, wat mogelijk leidt tot een uitbraak. Er is veel koopkracht en solana lijkt niet neerwaarts te willen bewegen. Toch verwachten wij een correctie in de gehele markt, en verwachten we dat ook solana meegetrokken zal worden.

Daarom willen wij nog niet inspelen op deze stijging door nu in te stappen, maar wachten wij tot solana in een gunstigere prijszone zit voordat wij een positie overwegen. Wij zien deze mogelijk in de groene zone op de grafiek ontstaan. Wij houden daarom het gebied tussen de 50% en 61,8% Fibonacci, ofwel een koers tussen de $15 en $17, in de gaten.”

Deze analyse is op 3 februari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Solana

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Crypto analist onthult: ‘Hier ligt een gunstig instapmoment’
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!