Welke analyse wil jij zien? Elke week houden we een poll op onze socials. Hier mogen jullie stemmen over de volgende altcoin analyse. Deze week is Shiba Inu (SHIB) als de winnaar uit de bus gekomen. Laten we naar de koers kijken.

Shiba is onderweg!

In de onderstaande grafiek zien we twee blauwe zones die op dit moment als support en weerstand dienen. Hier reageerde de koers in het verleden op en dat is de grootste indicator om iets over de toekomst te zeggen.

De koers is van de onderste blauwe zone afgekaatst en het was hierdoor, zoals besproken in de vorige analyse, aannemelijk dat SHIB verder zal stijgen naar de bovenste weerstand. Deze ligt rond een koers van 0,000018 dollar.

Hier is de koers op dit moment nog niet aangekomen, maar we kunnen zeker stellen dat Shiba Inu onderweg is. Zoals je kan zien heeft de munt ook de groene trendlijn gebroken die we in de vorige analyse aankaartten. Het effect hiervan is niet goed te zien op de wekelijkse, maar wel op de dagelijkse grafiek. Daarom gaan we daar ook even een blik op werpen.

De gebroken trendlijn

In de onderstaande grafiek staat elke candle niet voor een week – zoals in de bovenste grafiek – maar voor 24 uur. De kleinere tijdspanne helpt ons om bewegingen op korte termijn te analyseren. Zoals je kan zien bewoog de koers door de groene trendlijn heen, wat een stijging van 30% veroorzaakte. In deze analyse kan je de chart zien voordat dit gebeurde.

Op dit moment vindt een kleine correctie plaats, maar dat hoort erbij na zo’n grote stijging. Het volgende station van Shiba Inu is de 0,000018 dollar. De vraag is alleen of de groene trendlijn van tevoren nog getest wordt. In dat geval kan SHIB nog een paar procent zakken tot ongeveer 0,000012 dollar.

Het eindpunt van deze rit is in ieder geval in zicht, en het kan ook zomaar zijn dat SHIB in één dreun doorstijgt naar de bovenste blauwe zone. Het is op dat punt belangrijk om rekening te houden met een daling, aangezien dit een punt is waar veel mensen zullen verkopen. Maar desondanks heeft Shiba Inu er een mooie wilde rit opzitten in de afgelopen weken.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

The post Analyse: Shiba Inu (SHIB) heeft nog een paar procent te winnen appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!