Crypto koersen als ethereum en XRP stijgen, LUNA gaat als een raket

Bitcoin (BTC) is momenteel aan het stijgen en ook veel altcoins zien weer een opleving. Desondanks staan veel cryptocurrencies nog in het rood ten opzichte van een week geleden en de huidige stijging kan mogelijk een fakeout zijn. De totale marktkapitalisatie komt momenteel weer op $1,35 biljoen uit.

Ethereum stijgt met 3,3%

Ethereum (ETH) werd begin deze week op $2.150 afgewezen en zakte woensdag nacht helemaal naar $1.900. Een kleine opleving volgde, maar de koers zakte vervolgens wederomr richting de $1.900. Gisteren consolideerde ETH rondom $1.980 en vanochtend brak ETH uit en komt momenteel aan op $2.030. Daarmee staat ETH vandaag 3,3% in de plus, maar alsnog 1,5% in de min deze week.

BNB, TRX in de plus deze week

Binance coin (BNB) presteerde onder de grootste crypto het sterkst deze week en begon gisteren al te stijgen. BNB komt momenteel boven $320 uit waarmee koers vandaag 4,5% in de plus staat en deze week 7,4% in de plus. Dan volgt tron (TRX), die gisterenmiddag nog een flinke sprong maakte. TRX stijgt momenteel naar $0,75 en staat vandaag 5% in de plus en 4% deze week.

ADA, SOL, XRP stijgen mee

Ook cardano (ADA) trekt momenteel even flink aan, maar lijkt nu tegen weerstand aan te lopen. ADA staat 3,7% in de plus vandaag en 1% deze week. Solana (SOL) stijgt momenteel richting $52 en staat 4,4% in de plus vandaag, maar staat alsnog 1,5% in de min deze week. Ripple (XRP) stijgt momenteel met 2,5% naar $0,42, maar staat 2% in de min deze week.

DOGE, SHIB, DOT, AVAX in de min deze week

Dogecoin (DOGE) staat 3% in de plus vandaag en komt op $0,087 uit, dat is echter alsnog 4% in de min deze week. Shiba inu (SHIB) staat 3,5% in het groen en komt nu weerstand rond $0,000012 tegen. SHIB staat alsnog 4,5% in de min deze week.

Polkadot (DOT) kon afgelopen nacht met 4,7% stijgen en komt nu weer boven $10 uit, maar staat een flinke 10% in de min deze week. Ook avalanche (AVAX) kon met 4,7% stijgen en doorbrak $30, maar staat zelfs 10,2% in de min deze week.

Crypto top 100 hardste stijgers vandaag

Harmony (ONE), synthetix (SNX), near (NEAR) en kusama (KSM) staan vandaag zo’n 9% in de plus. Graph (GRT) en arweave (AR) staan 10% in de plus. Tezos (XTZ) en theta fuel (TFUEL) stegen met zo’n 11%. Dan hebben we fantom (FTM) en zilliqa (ZIL), die de afgelopen 24 uur met maar liefst 18% stegen. Nem (XEM) stijgt momenteel als een raket en stormt na een stijging van 26% weer de top 100 binnen.

Crypto top 100 hardste stijgers deze week

Ten opzichte van een week geleden staan kusama (KSM), aave (AAVE) en pancakeswap (CAKE) 10% in de plus. Voor zillqa (ZIL) en fantom (FTM) is dat 13%. Monero (XMR) staat 16% in de plus deze week en osmosis (OSMO) en nem (XEM) 17%. Klaytn (KLAY) steeg met 18% en kucoin token (KCS) was de hardste stijger uit de top 100 deze week en staat 27% in de plus.

Crypto top 100 hardste dalers deze week

Thorchain (RUNE) staat daartegenover juist 12% in de min deze week. Graph (GRT) en defichain (DFI) staan 14% in de min. Gala (GALA) en decentraland (MANA) daalden met 15% deze week. Convex finance (CVX) en helium (HNT) staan 16% in de min. Waves (WAVES verloor bijna 18% van zijn waarde ten opzichte van zeven dagen geleden.

LUNA & UST stijgen door token burn

Dan hebben we natuurlijk nog Terra (LUNA) en terrausd (UST). LUNA staat vandaag maar liefst 85% in de plus, maar alsnog 60% in de min deze week en natuurlijk 100% in de min ten opzichte van de week daarvoor. UST stijgt vandaag met 24%, maar staat alsnog 62% in de min deze week en 93% onder zijn ‘peg’ (koppeling) met $1. De huidige stijging heeft waarschijnlijk te maken met investeerders die gezamenlijk een deel van hun tokens vernietigen in een token burn:

Crypto Insiders Premium voor altcoin analyses

Wil jij meer leren over het traden van crypto en het analyseren koersen? Word lid van Crypto Insiders Premium en kom de eerste 30 dagen helemaal gratis een kijkje nemen! Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses.

The post Analyse: Crypto koersen als ethereum en XRP stijgen, LUNA gaat als een raket
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht