Dash

Dash, een cryptocurrency welke veel al kennen omdat het inmiddels al meerdere jaren bestaat en actief is. De crypto is ontwikkeld in januari 2014 en heeft inmiddels al vele ontwikkelingen live gezet. Dash is een crypto met een grote community, continue nieuwe ontwikkelingen en een goede reputatie. Dash heeft verschillende kenmerken dat het uniek maakt, namelijk het verzorgen van betalingen over de blockchain, het bieden van privacy en zorgen voor een gedecentraliseerde mogelijkheden. DASH logo

Oorspronkelijk was het doel van Dash om te gaan voor volledige anonimiteit en stond het even bekend als de coin ‘Darkcoin’, waar het dus later van is gestapt en gegaan is voor Dash. De afkorting van Dash staat eigenlijk voor Digital Cash of Dash. Dash wordt inmiddels geaccepteerd door vele retail winkels in de wereld, inmiddels zijn dit er al 10.000+ en groeit dit aanbod elke maand. Wereldwijd is dit op dit moment nog weinig, maar dit aantal wordt hard aan gewerkt door het team door het verkrijgen van nieuwe samenwerkingen. De token van Dash heet Dash en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit

Dash koersDe prijs van Dash

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Dash. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Dash verwachting – De laatste Dash koers

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

Zo is het team achter Dash dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Dash toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Dash kopen of verkopen

Wil je Dash kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal dash kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Het bericht Dash verscheen eerst op Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie