DCT Markt update 14-09

DCT brengt je een nieuwe crypto markt update en we zijn blij, we zien namelijk weer veel groen. Bitcoin slaagden erin de prijs terug te dringen tot boven de steun van $6200, wat resulteerde in een opwaartse beweging boven de weerstanden van  en $6350. Op dit moment ligt Bitcoin iets boven de $6500.

Wat nog belangrijker is, veel altcoins herstelden sterk, waaronder Ethereum, litecoin, ICON, XLM, Neo, Bitcoin Cash geld en ripple. Het lijkt erop dat de markt een korte termijn correctie begon na het raken van de over verkochte niveaus. De dominantie van Bitcoin staat op dit moment op 55.4% met een totale market cap van $204 miljard.

Ethereum herstelde na het raken van een nieuw jaarlijks dieptepunt dichtbij $165. Er is veel weerstand in de buurt van de $195/$200-zone. Als Ethereum er in slaagt dit te doorbreken is de kans groot dat het richting de $215 zal gaan.

Veel kleine small caps-altcoins hadden een rally en herstelden meer dan 10%, inclusief AOA, NANO, MANA, embercoin, VET, wanchain, 0x, aion, ICX, GAS en WTC. Uit deze namen NANO en MANA respectievelijk 26% en 21%.

Kortom, ondanks het recente herstel van bitcoin en ether kan het bemoedigend lijken, het zal niet gemakkelijk zijn voor kopers om winsten te behouden en als BTC / USD er niet in slaagt boven de $6.500 te blijven, kan het terugvallen naar USD 6200. Om het huidige herstel voort te zetten, moet de bitcoin-prijs zich boven $6500 vestigen.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie