Een op Ethereum (ETH) gebaseerd privacygericht altcoin-project wordt opgekocht door grote investeerders, die enorme transacties onder de radar uitvoeren, volgens on-chain gegevens.

Volgens het blockchain-trackingsbedrijf Lookonchain hebben zogenoemde whales de prijs van MASK-token opgedreven, waardoor het zijn parabolische rally’s van de afgelopen week heeft bereikt.

Mask Network is een project waarmee gebruikers van sociale media inhoud, berichten of cryptocurrencies op een privé en gecodeerde manier naar elkaar kunnen sturen.

MASK, de governance-token van het project, is sinds de start van 2023 met meer dan 200% gestegen. Lookonchain schrijft de recente prijsstijging toe aan een aantal investeerders met grote zakken. Het tweette het volgende:

“De prijs van MASK is vandaag met ~44% gestegen.

Deze market maker ontving 3,5 miljoen MASK van adres ‘0x5459’ [op 17 maart].

Tegelijkertijd trokken meerdere gerelateerde adressen MASK een voor een terug uit beurzen.

Drijf de prijs van MASK weer op!”

Lookonchain rapporteerde eerder deze maand eerder over de whale en noteerde een prijsstijging van 27% voor MASK in één dag na grote opnames van cryptocurrency-beurzen. Het gaf toen het volgende aan:

“De prijs van MASK steeg vandaag van $3,27 naar $4,16, een stijging van 27%.

We hebben gemerkt dat een whale ~3,6 miljoen MASK ($14,8 miljoen) terugtrok van Binance, OKX, Kucoin en Huobi via meerdere adressen.

Het is waarschijnlijk dat dit adres de prijs van MASK opdrijft.”

Het bericht Deze op Ethereum-gebaseerde altcoin wordt stiekem opgekocht door whales verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!