Dogecoin (DOGE) doet er een schep bovenop en stijgt naar $0,60, bitcoin (BTC) stagneert

Dogecoin (DOGE) weet van geen ophouden! De meme coin steeg vandaag gestaag door, ondanks dat de crypto de afgelopen dagen al fors wist te stijgen. Daarbij komt het feit dat bitcoin (BTC) juist zijwaarts handelt en op dit moment zelfs iets in waarde daalt. Wat gebeurde er vandaag allemaal op de markt? Je leest het in deze update!

Bitcoin (BTC) afgewezen bij weerstand, komt er een correctie?

Gisteren kwam bitcoin nog aardig dicht in de buurt van de $59.000 echter bleek de weerstand in dit gebied te sterk. De prijs van BTC werd afgewezen en daalde hierdoor terug. Vandaag zagen we een kleine opleving al was die van korte duur. Sinds het begin van de middag toont de koers weer een dalende beweging waarbij het handelsvolume tevens aantrekt.

Mocht bitcoin boven de $52.500 een low vormen en weer omhoog kunnen stuiteren, dan zou dit een hogere low zijn ten opzichte van de swing low op 29 april. Zijn deze twee factoren een signaal dat er wellicht een correctie aankomt?

Vooralsnog is er nog geen sprake van een grote versnelling zoals we die op 18 april zagen. Hulp nodig bij crypto, of wil je elke dag een video koersupdate van onze analist Michiel ontvangen? Word dan Insider en kom de eerste 30 dagen helemaal gratis een kijkje nemen binnen onze actieve community!

Dogecoin (DOGE) stijgt door

Het was vandaag opnieuw dogecoin dat de show stal. De nummer 4 crypto is nu groter dan ripple (XRP) nadat het in de afgelopen 24 uur met 37% in waarde wist te stijgen. Over de afgelopen 7 dagen bedraagt de stijging zelfs 117%.

Zojuist bereikte DOGE een nieuwe recordprijs van $0,606. Begin dit jaar was DOGE nog slechts $0,0056 waard en dus is de crypto met maar liefst 10.700% in waarde gestegen. Wat zat er achter deze recente stijging?

Opvallend is dat de rest van de top 10 cryptocurrencies overwegend rood kleurt met alleen ethereum (ETH) 9,5% in de plus en litecoin (LTC) 13% in het groen. Ook ethereum bereikte overigens weer een nieuwe all-time high (ATH) vandaag. De grootste altcoin van de markt bereikte een prijs van $3.523, de hoogste prijs ooit voor ETH.

The post Analyse: Dogecoin (DOGE) doet er een schep bovenop en stijgt naar $0,60, bitcoin (BTC) stagneert
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht