Enjin (ENJ) koers schiet met 42% omhoog naar nieuw record, wat zit hierachter?

De prijs van Enjin (ENJ) schoot de afgelopen 24 uur met maar liefst 42% omhoog en is samen met Pundi X de grootste stijger vandaag op de crypto-markt. De ENJ koers is op het moment van schrijven door de $3.00 gebroken om een nieuw record te vestigen op $3.03 en het ziet er naar uit dat dit record weer elk moment gebroken kan worden.

Enjin is een non-fungible token (NFT) netwerk, vooral gericht op blockchain-gaming. Klik hier om meer te lezen over NFT’s. De volgende factoren lijken mee te spelen aan deze snelle koersstijging van ENJ. Ten eerste heeft de grote Amerikaanse cryptocurrency-exchange Coinbase gisteren aangekondigd dat ENJ wordt genoteerd op Coinbase Pro, en het beruchte “Coinbase effect” lijkt gelijk zijn werk te doen.

Ten tweede kondigde Enjin onlangs aan dat het bedrijf een zogeheten parachain gaat bouwen voor Polkadot (DOT) die gericht is op NFT’s, genaamd Efinity. Enjin haalde onlangs maar liefst $18,9 miljoen op in een financieringsronde voor het project.

Daarnaast heeft Enjin ook JumpNet gelanceerd. JumpNet is een privé versie van de Ethereum (ETH) blockchain en een zogeheten layer-2 schalingsoplossing voor Enjin. Hiermee wordt het mogelijk om Enjin Coins te verplaatsen van Ethereum naar JumpNet. Ook wordt het mogelijk om ERC-1155 tokens gratis te creëren, te versturen en te verhandelen. JumpNet zal ook als een brug dienen tussen de blockchains van Ethereum en Efinity.

Ten slotte is de koers een zogeheten bull-flag aan het vormen nadat de ENJ koers door de weerstand van zijn oude all-time high (ATH) brak. Echter ziet de koers op de wekelijkse grafiek er zeer overbought uit, meldt John, de Bitcoin (BTC) Consultant, in zijn koersanalyse van vanochtend. Ook de koers van Harmony (ONE) zag vandaag een flinke stijging.

The post Analyse: Enjin (ENJ) koers schiet met 42% omhoog naar nieuw record, wat zit hierachter?
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht