In dit artikel delen we een exclusieve analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Polkadot (DOT) koers

Waar de analisten van Crypto Insiders eerst vooral ethereum (ETH) in het vizier hadden, zien ze nu ook dat de concurrent Polkadot begint te bewegen. In hun meest recente analyse bespreken ze dit:

“DOT vertoont een zeer bullish beeld, hoewel het helaas net de groene koopzone heeft gemist. Op de middellange termijn zien we een veelbelovend Elliott Wave patroon, waarbij we hadden verwacht dat de tweede wave zou leiden tot de groene zone. 

Het is echter van cruciaal belang om niet overhaast in te stappen vanwege FOMO, aangezien we dan een slechte risico-rendementsverhouding zouden hebben. We houden deze munt nauwlettend in de gaten en als DOT een opwaartse uitbraak laat zien, kunnen we alsnog overwege om in te stappen bij de eerstvolgende correctie. 

Een sterke doorbraak van $5,64 is wat we dan graag zien, gevolgd door voortzetting van de opwaartse trend. We blijven de grafiek in de gaten houden en delen onze bevindingen over enkele dagen in de Premium omgeving. Mochten er veranderingen optreden, dan zullen we dit hier als eerst delen.”

Deze analyse is op 28 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Ethereum concurrent Polkadot komt in beweging
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!