Ethernity Chain verwachting: Wat gaat de ERN koers doen?

Je hebt in de laatste maanden vast wel eens de term NFT (non-fungible token) voorbij horen komen. Zelfs op websites als de NOS en nu.nl zie je hier regelmatig artikelen over verschijnen. Het is een manier om o.a. kunst te kopen en zeker te weten dat het van de echte artiest afkomstig is, maar er zijn nog veel meer toepassingen te bedenken. Ethernity Chain richt zich op deze markt door een marktplaats te bieden met interessante functionaliteiten. 

We gaan het in dit artikel dan ook hebben over Ethernity Chain. We bekijken de potentie voor de toekomst en de Ethernity Chain verwachting. Daarnaast vertellen we je hoe de ERN token gemaakt is om te helpen bij de financiering van goede doelen. 

Wat is Ethernity Chain?

Ethernity Chain is een blockchain platform dat is ontworpen om te dienen als een NFT markt. Op het platform kunnen Authenticated non-fungible tokens (ANFT’s) verkocht worden. Dit zijn tokens waarvan iedere transactie vastgelegd is op een openbare blockchain en de authenticiteit goed van te achterhalen is.

De NFT markt is zeer populair de laatste tijd. Er verschijnen talloze spellen waarop je in-game items kunt verdienen en deze op een marktplaats kunt verkopen als NFT. Axie Infinity is hier een goed voorbeeld van. Daarnaast zijn er al talloze artiesten in het nieuws geweest die hun kunst verkochten als NFT en hier grote bedragen voor ontvingen. Zelfs de bekendste YouTube video’s worden nu verkocht als NFT voor miljoenen.

Het kunnen verkopen van het eigenaarschap van een product is voor kunstenaars een welkome ontwikkeling. Er is op deze markt namelijk veel sprake van namaak. Op Ethernity Chain worden daarom enkel exclusieve NFT’s aangeboden die geïnteresseerden kunnen kopen voor ERN coins. 

Je kunt bij deze producten denken aan digitale honkbalplaatjes en andere soorten van digitale kunst. Op de NFT marktplaats van Ethernity Chain zie je een duidelijk overzicht met alle beschikbare coins die je kunt kopen voor ERN tokens.

Waar Ethernity Chain zich onderscheidt van andere NFT marktplaatsen is dat het een ingebouwde feature heeft die de donatie naar goede doelen mogelijk maakt. Artiesten kunnen een gedeelte van de opbrengst namelijk alloceren naar een goed doel. Bij verkoop van een kunstwerk zal er een bepaald percentage direct richting het goede doel gaan. 

Het eigenaarschap van van iets verkopen wordt steeds populairder. Bekende artiesten verkopen voor miljoenen aan online kunst en verzamelbare items. De kopers kopen dit om in de toekomst te kunnen profiteren van de schaarste die verbonden is aan een NFT om het zo met winst te verkopen.

Ethernity Chain koers

Ethernity Chain is tot stand gekomen vanuit een visie van de oprichters en als eerste op de markt gebracht via het Polkastarter platform. Je kunt dit wel vergelijken met de Binance Launchpad, maar dan op een decentrale exchange. Er werd tijdens deze lancering $ 275.000 opgehaald. Eén ERN coin ging toen over de digitale toonbank voor $ 0,275. De actuele Ethernity Chain koers is 6,67 .  

Als we de ERN koers bekijken zien we duidelijk dat met name direct na de token sale de koers hard omhoog is gegaan. Dit heeft er mee te maken dat de Polkastarter een klein platform is voor lancering. De tokens worden dus in eerste instantie aan een relatief klein publiek verkocht voordat ze uiteindelijk op de markt komen op de bekendste exchanges. Dit kan die grote prijsstijging verklaren. 

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van Ethernity Chain -5.44%. Het is goed om de ERN koers in de gaten te houden om er zo trends in te ontdekken en er van te kunnen profiteren. Hieronder vind je daarom de Ethernity Chain koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Ethernity Chain verwachting

Om een goede Ethernity Chain koers verwachting te kunnen schetsen is het belangrijk om naar het platform zelf te kijken en naar de markt waarin deze zich bevindt. Dit laatste is duidelijk, de NFT markt. Deze markt is met name de laatste maanden zeer populair.

Dit betekent dat de potentie van Ethernity Chain groot is als deze markt zich op dit tempo blijft ontwikkelen. Daarbij moeten we overigens wel vertellen dat de concurrentie ook hevig is. Alle artiesten, muzikanten en gameontwikkelaars duiken nu massaal op deze markt. 

Het is daarom zaak voor Ethernity Chain om hun marktplaats uit te kunnen laten blinken om zo niet alleen artiesten, maar ook betalende klanten aan zich te binden. Weten ze dit te doen? Dan is de Ethernity Chain crypto verwachting rooskleurig.

Een van de interessante features die ze hiervoor in het leven geroepen hebben is de donatie functie. Automatisch een percentage van de opbrengst doneren aan het goede doel. Dit is een functie waarmee het platform anders is dan veel andere NFT-marktplaatsen die de laatste tijd uit de grond zijn geschoten. 

In een dergelijke populaire markt is het zaak om eruit te springen en dit soort functies maakt het interessant om er ten minste naar te kijken. Daarnaast is de mogelijkheid om je ERN tokens te staken interessant. Deze functies samen maakt dat Ethernity Chain een unieke propositie heeft. 

Het is nu aan het team om deze ontwikkeling voort te zetten en klanten te trekken. In dit geval is de ERN verwachting positief voor de toekomst. Hieronder vind je meer historische data voor je onderzoek naar Ethernity Chain.

* Currency in EUR
Historical Price for Ethernity Chain
Date Open Close High Low Volume

Ethernity Chain voorspelling 2021 – 2021

Een precieze Ethernity Chain verwachting voor 2021 – 2028 kan niemand je geven ben ik bang. Zoals ik eerder al aangaf zijn er veel factoren die hier invloed op hebben. Niet op de laatste plaats is dit de populariteit van NFT’s in het algemeen.

Op dit moment is de markt booming en het einde lijkt niet in zicht. De kans is zelfs aanwezig dat we in de toekomst ook andere dingen als NFT zullen verkopen naast kunst en collectables. Het is zaak voor Ethernity Chain om klaar te zijn voor dit soort ontwikkelingen om optimaal te kunnen profiteren.

In de afgelopen zeven dagen was het ERN coin koersverschil 10.74%. Voor een belegging op de lange termijn heb je alleen niet zoveel aan deze recente data. Je kunt daarvoor beter verder vooruit kijken. Niemand kan je een precieze ERN verwachting geven, het onderzoeken van de fundamentele waarde is verstandiger om je mogelijke belegging op te baseren. Met de informatie op deze pagina hopen we je hiermee op gang te helpen.

ERN coin kopen

Wil je Ethernity Chain kopen om te gebruiken op de NFT markt of gewoon als belegging? Dan kun je de ERN token kopen op Binance. Hiervoor zijn verschillende markten beschikbaar en daarom genoeg liquiditeit. Heb je hier nog geen account? Dan kun je die aanmaken via onderstaande link en altijd 10% korting ontvangen op je handelskosten. 

 1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Het artikel Ethernity Chain verwachting: Wat gaat de ERN koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht